Papatya-bahcesi Annişler slm, rahat sütyen arıyorum , kullanıp memnun kaldığınız önerebileceğiniz marka var mı ? Teşekkürler
tultanhanim ak1905 biimiyomyardimet Ben şuan emziriyorum herkes çok övüyor bu modeli emzirme dönemi için de uygun mu sizce Bayadır penye emzirme sütyeni olanları kullanıyorum ne denesem rahatsız oldum
biimiyomyardimet tultanhanim emzirme döneminde sanmıyorum rahat olacağını açıp emzirmeyi kısıtlar büyük ihtimalle, ben de pentinin emzirme sütyenlerini kullanıyordum onlar çok rahattı şimdi baktım o model yok şuan fotoğraf atacaktım size ama satışı yok 😕
ak1905 tultanhanim valla emzirme döneminde kullanmadım rahat olur yada olmaz diyemiyorum ya bu konuda bı fikrim yok 🤦🏻♀️
tultanhanim biimiyomyardimet ya ben sütyeni sadece banyoda çıkaran birisiydim Şimdi normal sütyen takamaz oldum, sarkmaya başladı iyice 🥺 Evde yine şuankileri kullanırım dışarı çıkarken kullanacağım nene gibi hissetmemek için 😢😬
mommmmy Eğer göğüsleriniz büyükse le Jardin 9200 çok güzel toparlıyor ve emzirirken rahat oluyor. Ben iki hamileliğimde ,emzirirken hep kullandım
MinelAskEla Suwen ve penti alma en son suwene 1.000 tl verdin ama sonuç hüsran. Gerçekten büyük göğüs sorunum var küçük gösteriyor diyorlar alıyorum fos … birdaha pahalıya alırsam git pazardan al geç o derece