karahann Kızlar 7si1 arada ve diğer modelini düşünüyorum almayı globbere sadece adı için o kadar vermek istemiyorum bu ürünü alıp kullanan oldumj?
Mlk026 karahann ben aldım canım pazartesi geldi doona muadili olanı aldım kalite vs güzel sürüşü de güzel. Kapanınca ufacık oluyor ve kolay kapanıyor 5900 e aldım 10 günde geldi 6300 olmuş.
tupbebekannesi123 karahann ebebeğinkini alın ben çok memnunum indirime 4 bin küsüre iniyor katlanınca küçücük oluyor
metehansmomm karahann merhaba geçen sene aldım ve bütün yaz onu kullandım bir sorun yaşamadım oğlumda çok rahat içinde çok seviyor hatta. Hepsiburada yurtdışından gönderen satıcıdan almıştım. Bisiklete asmalık çanta ve önünde sepetiyle geldi
karahann Mlk026 nerden aldın kuzum bi de koltuğu küçük diyorlar doğrumu? Ve tekerler sağlammı bende alıcam ama bizim burası köy yolu gibi resmen cok bozuk dayanırmı uzun süre?
Mlk026 karahann hepsiburadadan aldım bayram dönüşü unutmazsam fotoğraf atayım tekerleri sağlam duruyor. Ama daha sokakta kullanmadık. koltuğu gayet büyük 7 si bir arada olan değil bizimki o biraz küçük geldi bana.
karahann tupbebekannesi123 ona da baktım ama adi diyorlar plastiği için sizce nasıl yamulma falan varmı
tupbebekannesi123 karahann hayır 1 yıldır neredeyse hergün kullanıyoruz çok kaliteli ağır bi bisiklet
lohusaserbeti Ben de almayı düşünüyorum ama aradayım globber olan 2 tekerli de oluyormuş bu sadece 3 teker oluyor. Hangisi daha rahat acaba yada kullanışlı
metehansmomm Tcherchi 7’si 1 Arada Çok Fonksiyonlu Bebek Arabası Katlanabilir Bisiklet - Siyah (Yurt Dışından) https://app.hb.biz/bVqn1R2g9GjF Link açılmazsa bu ismi yazdığınızda bulabilirsiniz ürünü
Mlk026 karahann doona s5 muadili benim ki 1 haftadır dışarda kullanıyorum çok memnunum oğlum çok sevdi kuruluyor bisilete milleti selamlıyor 😂. 10 günde geldi orjinali 26 bin lira hiç gerek yok o kadar paralara çok memnunum kesinlikle.
karahann Mlk026 onu bende cok beğeniyorum ama tekerleri falan sağlammı manevraları falan iyimi acaba ya
Mlk026 arslanbebek18 hepsiburadadan almıştım şu an var mı bilmiyorum ama yaz boyu kullandık bence şu an ki düşüncem gloober alırdım daha sağlam gözüküyor
arslanbebek18 Mlk026 Evet bende kalitesinden yana şüphe ettim ama katlanmıyor globber katlanan modelide var ama gereksiz pahalı bence ne kadar süre binecek ki zaten diye düşünüyorum