alaska Kızlar doğumunuzu yaptıran doktorunuza hediye aldınız mı ya da almayı dusunuyor musunuz ben almak istiyorum fikri olan var mı? :)
Mnli alaska iki çocuğumda solmayan gül aldım çikolata yaptırabilirsiniz bence ya da tatlı pasta falan
Fasulye12 alaska tema vakfına adına ağaç diktirip sertifikasını verebilirsiniz. Eeee bu dünyada bir dikili ağacım yok dememiş olur 😂
Malaga alaska fanatik FB liydi. Onun ismine özel FB li tabak yaptırmıştım iznikten. Çok begenmisti. Odasında İsmine özel işlenmiş süs eşyaları vardı onlarda güzel duruyor fikir olsun 🌸
nescafebagimlisi Ogulluana hahahahaa Allah razı olsun bizi doğurtturdular ama bedava değildi sonuçta 😂😂😂
Haticeturk_8 alaska ben almıştım ikili fincan takımı .Ama ben doğumumu o doktorda yaptığım için değil hamileliğim boyunca benimle çok ilgilendi ,doktordan çok aile üyesi gibiydi küçük bir teşekkür için aslında .Doğumumu başka bir şehirde yapmak zorunda kaldım
Maka_Paka alaska Tabiki almadim. Doktor hediye kabul etmemeli görevi zaten ☺️ Devlette olsa rüşvet denir hemen 😁
bengonca Benim hamileliğim çok zor geçti ikiz gebeydim. Doktorumun da ikiz kızları var beni çok iyi anlayıp çok güzel yönlendirmişti. Kızlarının ismi Sedef ve inci imiş. İncili sedefli altın kolye yaptırdım
baharbahce alaska odası canlı çiçek doluydu her gittiğimde de asistanıyla kahve içerlerdi bende tasarım kupa almıştım asistana aldığımda seratonin formülü vardı dr a aldığımda dünya sağlık örgütü tasarımlıydı