eylulzeynep Arkadaşlar merhaba 1 haftadır kızımızın alın bölgesinde pul pul şeyler olmaya başladı araştırdım konak olarak gözüküyo başına gelen tavsiyesi olan varmı
Kizimkuzum eylulzeynep Benim bebeğimde de olmaya başladı banyo öncesi zeytinyağı sürüyorum biraz banyodan sonra da tarıyorum zamanla geçiyor
Minik_Hanim eylulzeynep her bebekte oluyo bizde de oldu.. zeytinyağ sürüp ince dişli tarakla saçın tersine doğru tarayın pul pul kalkıyorlar sonra banyo yaptırın. 2 3 banyo da aynı şekilde yapın geçiyor..
Snurdemir eylulzeynep zeytinyağı sürüp yarım saat bekletip banyo yaptırabilirsiniz ya da silebilirsiniz benim oğlumun başında oldu biz zeytinyağı sürüp taramıştık geçmişti
Farahzeynep Banyoda iyi durulamadığından kaynaklı olabilir. Nemli bezle silin. Benim kızımda da olmuştu, banyoda güzelce duruladım, biraz bastırarak ovalamıştım. Sonrasında daha olmadı
Annisss Farahzeynep banyoyla alakası yokmuş onun vücudun yaptığı birşeymiş bizde çok çektik coresatin di galiba bi losyon iyi geldi en sonunda konak sampuaniyla birlikte
Farahzeynep Annisss vallahi benimki banyo ile geçti daha da olmadı, hep dikkat ettim banyosuna, krem falan da kullanmadım 🙄
Sultanas eylulzeynep benim kızım da da var canım kulaklarinin arkasında da var zeytinyağı sürüp biraz bekletip pamukla temizliyorum hafifliyor temizlemezsen çoğalır
Zuleyham eylulzeynep bende de vardi kaslarinsa kaslarının ortasin banyoda iyice yıkıyordum dökülüyordu birde banyo yaptirmadan omce zeytinyagi su 10 dakka beklesin su deyince hemen dokuluyo kendiliginden yumusadigi icin
Annisss Farahzeynep Konak oluşumunun tek sebebi, bebeğinin yağ bezlerinin fazla salgı yapmasıdır. Fazlaca üretilen yağ, cildinde birikiyor ve daha sonra kuruyarak pul pul dökülüyor. Böylece ortaya konak çıkmış oluyor. (Alıntı)