sscan40 MnkKrtl Ela göz nasıl acaba göz fotoğrafı var mı 3 aylıkken. Bizimkini de öok merak ediyorum millet ela diyor ama nasıl görünüyordu 3 aylıkken😌
MnkKrtl sscan40 3 aylıkken yeşildi sonradan elaya döndü fotoğraf atmayı bilmiyorum burdan ne yazıkki yoksa atardım
gamzelifkerem laledevri35 bu ben. Eşim abisi babasi yeşil gözlüler bizim taraf kahverengi oğlum masmavi doğdu 7bucuk aylik sanki yeşile dönüyor gibi.
hmrv Eşim gözleri kıyafete göre değişiyo mavi yeşil tonları kızım değişik bı mavi gözleri oğlum şuan 4ayin içinde bı kahve oluyo bı yeşil şuan kahve yeşil karışık gibi tam rengi alamadı galiba .ben kahverengi 😃
sscan40 hmrv bizde de durumlar aynı bir gün diyorum kesin yeşil ikinci gün belli olmuyor 😂kaç aylık şuan gözünün fotoğrafı var mı acaba
hmrv sscan40 oğlum doğduğunda kap karaydi saçlar filan .şuan saç rengi çok açıldı açık kahve gibi oldu ten rengi beyazlasti .göz rengide ten saç rengi doğduğu gibi kalmiyo bunu anlladim 😊
sscan40 hmrv Ya inanmıyorum aynı biz. Kapkaraydı doğduğunda saçları şuan açık kızılımsı kahve teni doğduğuna göre baya beyazladı ama daha esmer acaba kaç aydan sonra tam beyazladı☺️
hmrv sscan40 şuan 4.ayin içindeyiz bu gunllerde gözüme açık geliyo .birde ne zaman banyo yaptırsam saçları aciliyo 😂
sscan40 hmrv 4 ay kaç günlük oluyor aramızda 1 ay var sanırım. ☺️ ben de 4-5 aydan sonra beyazladığını okumuştum😀
fa_sena_y kızım 18 aylık mavi gözlü doğduğundan beri hiç değişmedi babası mavi ben kahve hala döner mi diye bekliyorum 2 yaşa kadar değişiyor