Aysgleymn Merhabalar tokiye başvuran var mı varsa toplu ödeme parası ne kadar ya da detayları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi
aysenurkerem Aysgleymn 2+1 için 500 TL 3+1 için 1.000 TL ödemesi oluyor bankaya. Onun haricinde aileden kimsenin üstünde tapu kaydı olmaması gerektiğini biliyorum
Bulutbey Aysgleymn biz başvurduk oğlumun şansına deneyelim dedik. 3+1 daire için 1000 tl yatırdık ziraat bankasına şimdi çekiliş yapılacak tarihlerin açıklanmasını bekliyoruz.
Bulutbey Aysgleymn aile fertlerinden herhangi birinin adına gayrimenkul olmaması şartı aranıyor ama hisseli gayrimenkul olabiliyormuş. Benim ailemden kalma bir kaç gayrimenkul hissem var o yüzden araştırmıştım.
Bulutbey aysenurkerem okuduğum şartlara göre evet bu durumda da başvurabiliyoruz. Yani benim okuduğumu böyle yorumladım. Sizde TOKİ nin sitesinden şartlarına bakabilirsiniz.
Aysgleymn Arkadaşlar Benm merak ettiğim ödeme planı ve toplu ödemeler kısmı toplu ödeme oluyor mu planlama nasıl belki bilgisi olan vardır diye sormak istedm