moma23 Kızlar bebeğim 15 günlük anne sütüyle beslemeye çalışıyorum ama çok zor 😫 hafif bir sarılığı oldu hala çok uykulu uyandırmakta zorlanıyorum, sütüm tazyikli 😫 midem bulandı emzirmekten. Değişiyor mu bu durum yoksa hep mi böyle
bakkalemzigi moma23 altını açın uyandırın mutlaka sarılık varsa inanın geçiyor 1 ay sonra göğüs terbiye olucak ona göre süt üretecek biraz sabır ben de ilk zamanlar böyle hissederdim sonra meme reddi oldu çok özlüyorum emzirmeyi 🌸
moma23 bakkalemzigi uyandırmaya uğraşıyorum ama en az 15 dk emzirin diyolar, nerdee sürekli uyuyor 😫 altını açıyorum topuklarını sıkıyorum 🥲 düzelicek mi diyosunuz. İnşallah sizde tekrar kavuşursunuz
Xcbaby moma23 ben hic 15 dk emziremedim oyle bir kurali olduguna da inanmıyorum siz elinizden geldigince sık araliklarla emzirin yarim saatte bir bile olabilir yani bir de tazyikli ile sakin makine ile sagmayin youtube da videolar var elle sagim yapin tazyigi gecsin sonra emzirin bebek buyudukce tazyigi tolere edebiliyor merak etmeyin hepsi gececek ama anne sutu vermekten sakin vazgecmeyin
moma23 Xcbaby kg alımı nasıldı iyi miydi peki? Ben bakıyorum sütüm var memeler yumuşak ama çekince geliyor niye böyle uyuyor anlamadım😔 hala sarılık etkisi mi bilmiyorum
Xcbaby moma23 ilk ay 1 kilo almisti gayet iyiydi sonra da 800 gram aldi hic mama vermedim sut de sagmadim ne emdiyse o. 15 gunluk bebekte sarilik devam ediyor olabilir uyku hali ondandir cisli bez takip edin yapmazsa doktora gidin. Yarim saatte bir emzirin ne cekse kar kardir ayrica o gunler bebekler cabuk yoruluyor 15 dk emmesi imkansiz iki çeker iki bekler memede yani siz sakin olun