yildiz-alp2024 merhabalar bebeğim hastalanmisti pazar günü acilden yatış yapıldı bugün taburcu olduk reçete vermişti doktor ama eczaneden ilaçları alırken kağıdı aldılar e nabız da da göremiyorum e devletten nasıl bakılıyor çocuğun recetesine bilen va r mi
kums yildiz-alp2024 eğer doktor elden yazmışsa reçeteyi onu göremezsin sistemler çalışmadigi için elden yazıyorlar ama şifre verduyse reçete şifresi onu gorebilirsin
yildiz-alp2024 kums yaa evet elden verdi kagidi eczanede kutunun üstüne yapistirmuslar ama doktorun anlattığı gibi değil gibi geldi
kums yildiz-alp2024 doktor nasıl anlattı acaba çünkü etiket varsa ilaçların üzerinde otomatik çıkıyor onlar kullanışı doktor farklı anlatabiliyor bazen. Eczanede çalışıyorum aklınıza takılan soru varsa cevaplarim
yildiz-alp2024 kums cortair ventolin ve izotonikserum suyu verdi hadi ikisinde etiket var serum suyunun üstünde etiket yok acaba burnunu temizlemek için mi verdi anlamadım
kums yildiz-alp2024 genelde ventolun ile serum suyu karıştırılıyor 2 buçuk CC ventolin ile 2 CC serum suyu karıştırıp makina ile verebilirsiniz. Ayriyetten sadece serum ile burun temizleyebilirsiniz . Geçmiş olsun