Easaf38 2 ay 3 günlük bebeğim kakasını yapamıyor lavman ve fitile rağmen çok az yapıyor o an ve ondan sonra sı yok karnına masaj yapıyorum her türlü yolu denedim ama olmuyor anne sütü ve günde en fazla 2 kere mama alıyor böyle bişey başına gelen varmı ?
meryem_kmr Easaf38 bizim hayatımızı bizden izinsiz anlatmanız hiç hoş değil 😂 yoksa siz biz misiniz 😂😂😂 ay şaka bi yana aynı şeyleri birebir yaşıyoruz çözüm bulamadım ben bi türlü ya
meryem_kmr Easaf38 hiçbir şey işe yaramadı o yüzden yazmadım 🙄 maalesef lavmanla devam ediyoruz hala…
Guleroz Easaf38 evet kullanıyorum ilk aptamille başladım aşırı gaz yaptı Bebelac Gold aldım oda aynı ne yapacağım şaşırdım siz kullaniyormusunuz
sbck Aynısı bizde de oldu doktorum sıvı alımını arttır mama aralarında su ver mamayı da 30a 1 ölçek değil 35e 1 ölçek hazırla bir haftaya düzelmezse mama değiştir demişti dediğini yaptım ve geçti şimdi 2 güne 1 kendisi yapıyor 3 aylık olduk
Easaf38 sbck inşallah bizimde düzelir bende mamayı çok vermiyorum verirkende suyu bol koyuyorum zeytinyağ koyuyorum ama faydası olmuyor siz şuan hangi mama veriyorsunuz
annecibebe sbck Mama içen bebeğe su veriliyor değil mi öyle hatırlıyorum kabızlık yapmasın diye benimki kabız oldu çünkü mamadan Aptamil comformil aldım hem gaz hem kabızlık içi iyi geldi gibi
sbck Easaf38 sma comfort kullanıyorduk inanılmaz kabız yapmıştı bebelac gold kullanıyoruz şuan doktorum bundan devam etmemizi söyledi