Sevval2301 hilalbhdr yaptırdım 3 ve 5. Ayda ilk doz 1300 du ikincisi 2 ay sonra 1700 olmuştu yan etki yaşamadık. Kesinlikle yapılması gereken bir asi
arzelmg hilalbhdr ben 3 aylıkken yaptırdım bu ay 5 aylık kontrolümüzde 2.dozu olacak ben aşıların yapılması gerektiğini düşünüyorum hasta olmasındansa para vermeyi tercih ederim 🙏🏻
hilalbhdr Zeynepelcin herhangi bir yan etkisi yaşadınız mı? Ve bu aşı ağızdan veriliyormuş kusma gibi bir durum yaşandığında aşının etkisi oluyor mu kusan bebekler olabiliyormuş
adenlina42 Bn yaptırmayı düşünüyorum 3 ay olacak bebegim fakat fiyatlari ne alemde onu bilmiyorum ozel aşıya giriyor çünkü yakın zamanda yaptıranlar varmi bilgi verebilir mi
hilalbhdr adenlina42 evet internetten baktığım kadarıyla 750 - 1000 tl arası yazıyor ama keşke böyle önemli bir aşı özel aşı olmasaydı devlet karşılıyor olsaydı çok daha iyi olurdu
Bebegim3535 hilalbhdr iki çocuğumda da yaptırdım. Hiçbir yan etki yaşamadık. Önemli bir aşı rotaya yakalanan bebek ve çocuklar çok zor atlatıyor