Kizimcimmm1 Yalnız değilimdir belki diye vicdanımı rahatlatmak için soruyorum 😄 aranızda yapmayan kaldı mıı ?? Yapmak için başladım ama kalakaldım hamile halimle akşamda oldu 😞 yetişmedi hiçbiyer 😄
Berilsmom13 Kizimcimmm1 valla bende süpürüp silicem iftardan sonra 😂 ama heryeri topladım çamaşır sepetim boşaldı nevresimleri değiştirdim. Kocam merdivenleri yıkadı giriş halımı yıkadı balkonu yıkadı cam balkonu sildi. Bende mutfağı kırkladım pertim çıktı 😂 süpürüp silecek biri lazım banada
Prenses_isabella Kizimcimmm1 bir yanda ateşler içinde yanan oğlum, bir yanda peşinde koştur koştur peşinde dolandığım bebeğim, bir yanda iftar yemeği, ve sabahtandır ordan oraya temizlik yapıp baygın düşen bir ben bırakıyorum buraya👋
Kizimcimmm1 BENOYLEUYGUNGORDUMM öf birileri geldiğinde eksik arıcak diye geriliyorum çocuklu ev hamile haliyle yapamamıştır demez bazıları nolcak bu ev 😄
BENOYLEUYGUNGORDUMM Kizimcimmm1 kimin ne dediğinin bi önemi yok. Bayramda temizlikçim çalışmadı bende bebekle temizlik falan yapamam. Ayrıca kimseyi de davet etmedim evime aramadan da kimse gelemez. Gelin dediklerim de benden temizlik yemek beklemezler
Kizimcimmm1 Berilsmom13 ya benim kocada yapar eder normalde bugün bi yaramaz çocuk gibi uyuyo kalkıyo bi salonun yarsını süpürdü. Bıraktı şakalaşıyo benim yaptığımla kaldı şimdide benim belime karnıma ağrı girdi uzandım diyo ki boşver gelen ev temiz mi diye bakcak sanki yat uzan yyorma kendini diyo 😄 herkesi kendiş gibi sanıyo ya 😄
Melike_ikra Berilsmom13 yemin ederim kocam olmasaydı bu evin işini asla bitiremezdim sjsjjdjdjd biraz fazla söylendi ama haklıydı 😂😂😂 2 adım ötemdeki bezi bile ondan istedim
Berilsmom13 Prenses_isabella yazılı olmayan kural. Temizlik yapılan gün o evde makarna pişer veya hazır yenilir 😂
Kizimcimmm1 Prenses_isabella ya aynen benimde kızım ateşliydi onu götürdük bi hstaneye geldim apar topar temizliğe giriştim ama kaldı yarısı ya yemekte yapamadım dışardan artık bugün resmen temizliğin yarısı ortada kalan yarısını yapcak gücüm yok
Prenses_isabella Berilsmom13 makarna yaptım demek isterdim😆malum ramazanın son günü bezelye pilav yaptım🙈
elagozlubircoldelisi Yaptım ama kol bacak ağrısı çekiyorum şimdi pişman oldum oğlımu bile sallayamıyorum keşke yapmasaydım
DevosMom Kizimcimmm1 bi salonu süpürdüm. Diğer yerlere üşendim valla oğlumu banyo ettirdim, unuttum netflixten dizi izliyorum şuan 😂
Kizimcimmm1 DevosMom iyi biri gelirse oturcak yer var bizde o da yok şu an mutfağa alırım heralde bi orayı yaptım 😄😄
Kizimcimmm1 dandinikoo ya biri gelse oturcak aalan yok salonda ütüler yarısı süpürüldü yarısı kaldı oywuncakklar falan kabus gibi
ikizannesi278 Melike_ikra Adını görmüyor musunuz ben öyle uygun gördüm diyor 🤣 yanlış anlamaz umarım espiri yaptım 🤣🤣
BENOYLEUYGUNGORDUMM Melike_ikra temizlikçi yardımcı işte o an öyle uygun görüp öyle yazmışım. Eziklediğimden falan değil. Keza çok da severim ablalarımı😃
Berilsmom13 Prenses_isabella valla ben dünden yaptım pazarlığı yarın temizlik yaparız yemek bekleme sendeyiz diye eşime 😂 kaynanamda ekmek yapmış onada tereyağ sürüp yiyesim var 😂
Prenses_isabella Prenses_isabella Benimki “Ne gerek var temizliğe” diye diye dolandı peşimde🤣diyemedim dışardan yiyelim bugün😂😂
Prenses_isabella Berilsmom13 Prenses_isabella seni etiketleyeceğime kendimi etiketlemişim. Okadarki kafa gitmiş😂
Berilsmom13 Kizimcimmm1 benimkide aynı kafada ama çocuk olunca mecbur onlar yattılar uyudular bende uzandım dinlendim bişey yapmadım. Birazdan kaldırayım yemek alsın gelsin 😂
Kizimcimmm1 Berilsmom13 hahahh bende kızzla yemek almaya yolladım 😄 ne temizlik oldu ne yemek hherşey yarım yamalak 😄
Prenses_isabella Kizimcimmm1 Sorma canım ya. Bizim dünden beri hastaydı. Dün eşim hemen götürdü ilaçlarını aldı. Keşke temizlik yapmasaydım dedim. Gerçekten hiç gerek yoktu kendimi bukadar yıpratmaya.
asilzeyno Ne temizligi ne bayramı evde tam 5 erkek var hepsi daginik hepsi de keyif için gelmiş dünyaya zaten ben tek yetişemiyorum hiç bişeye saldım gitti artık aman napalım allah sağlık versin bazen sinir küpüne dönüyorum ama yapıcak bişey yok
sezer2022 Kizimcimmm1 ev pislenince temizlenmeli, yani bayram temizliği bahar temizliği olayını hiç anlamıyorum 🙈
Kizimcimmm1 sezer2022 yahu bizde kirin pasın içinde yaşamıyoruz tabiikide ama yeni hamile kaldım kızımda 16 aylık daha sürekli hareket halinde kastıştırma kurcalama peşinde hamileliğinde ilk ayları mide bulantısı yorgunluk olduğj için son zamanlardaa eski performansım yok
ebebe Kizimcimmm1 valla yapanları tebrik ediyorum saygı ile eğiliyorum. Kızım dış çıkarıyor tam bayramustu bırak temizliği dağınıklığı biile toplayamiyorum hep kucagimda