Aslaniopbenimicin Oğlum 4 ay 4 günlük sürekli sol kolunu aşağı yukarı yapıyor aktif hareketli bir bebek malesef biraz ekrana maruz kaldı. Korkuyorum, bu kol hareketi normal mi sizce?
birprensesanesi Aslaniopbenimicin ellerini keşif ediyor benim miniğimde yapıyor ellerine bakıyor normal yani🙂
sek_kahve Aslaniopbenimicin doktorunuza danışın ama daha küçük olduğu için bir şey söyleyebilir mi bilmiyorum, belki nöroloğa yönlendirir. Bir de tvye maruz bırakmamanız sizin yararınıza olur, sonra bunun ceremesini herkes çekiyor maalesef
Aslaniopbenimicin birprensesanesi ellerine bakmıyor sol elini sürekli aşağı yukarı koluyla birlikte hareket ettiriyr oturttugumda özellikle sürekli vuruyor olduğu yere
Aslaniopbenimicin sek_kahve malesef biliyorum, korkum o yönde zaten. Ben elimden geldiğince kesinlikle uzak tutuyorum fakat 1 kez izlemiş ve şimdi kaplı tv ekranına bile bakıyor 🥹
Aslaniopbenimicin KaynanaYiyen bebeğim elimde değildi çalışıyorum kaynanam açmış çok sevdi diye .. öldğremedigim için bir daha açma anne dedim
sek_kahve Aslaniopbenimicin ayy 1 kere mii, ben de hergün 10 dk izliyor falan demenizi bekledim bir an 🙏🙏 bir şeycik olmaz yaa rahat olun, tvden kaynaklı değildir. Ellerini kollarını keşfediyordur annesi
Mir2022 Aslaniopbenimicin merhaba düzeldimi bebeğiniz? Benim kızımda şu an 6 aylık oda yapıyor ama hangi kolu olursa artık yapıyor yani iki koldada oluyor. Bide bazen ağzına vuruyor