tazelianne Kızlar bebeklerinizi filesiz bebek küvettinde nasıl yıkıyorsunuz 3 aylık bebeğim filede hiç durmuyor kıpır kıpır sırtını yıkarken tutamıyorum sizler nasıl yıkıyorsunuz
Snglkargc_0107 tazelianne biz hep filede yikadik ama eşiniz yardım ederse zor olmaz zaten çok çabuk oluyor yikamasi minnak olduğu için 😊
kahrolsunDunya tazelianne destekli oturana kadar filede yikadim hep. hem tutup hem yikiyordum cok zor oluyordu
Kuzeynepp tazelianne en rahat kucakta yıkanıo kovayı ters çevirip üstüne oturuyorum yada tabureniz varsa bebeğinizi kucagınıza alıp yıkayın snra baska türlü yıkamazsnz cok kolay oluyor.
aass2024 Merhaba 🌺 küvetin içine ince müslin serip küçük bir de yastık koyuyorum. Ufak bi havuz oluşturduktan sonra bebemi yatırıp oyun oynar gibi önce ön tarafını yıkıyorum. Sonra ters çevirip kolumdayken sırtını ve en son da kafasını yıkayıp bitiriyorum 😇 bebem 2.5 aylık, suyu da eşim döküyor tabii 🫶🏻
Hilalgrsl Kuzeynepp ben bir iki kez denedim ama benim bebeğim cok hareketli hem o korktu ağladı hem de ben korktum elimden kayıyor gibi oldu si nasıl tutabiliyorsunuz
Kubraaybars tazelianne o zamanlarda ben yıkamıyordum tutamıyordum annemi çağırıyordum destekli oturmaya başladığı anda banyoda falan kullanılan oturma sandalyesinden aldım onunla rahatça yıkıyorum
theblackvirgo Duşa kabinin icine kızımın kuvetini koyuyorum içine sıcak su dolduruyordum ağzına kadar oyuncakları içine atıyorum o çip çip oynarken hemen keseliyorum başına su dokrugumde benden tutunuyor o swkil en son sarılıp birdaha dokuyoeum yani keisnlikle kuru kalamiyorum bana tutunuyor çünkü Hahahahah sonra bornozuna satıyorum bu sefer üst giydirme savaşları başlıyor hahahah bu şekilde
gizemrs tazelianne babasının kucağında yıkıyorum küvet çok zorumuza gitti valla doğduğundan beri böyleyiz 4,5 aylık, ağırlaşınca da oturtcam oturak aldım
sarebhrysn Banyoda dusakabinin içine havlu serip üzerine yatiriyorum on tarafını ve saçını yıkıyorum sonra koluma alıp hızlıca sırtını yıkayıp çıkarıyorum
gmzkbr Babası kucağında yıkıyor duşta, ben de kurulayıp giydiriyorum 😍 o müsait olmadığında da ben yıkarım, tek başına yıkanıyor ama duştan alacak biri illaki lazım. Annem yada bakıcı varken yıkıyorum ben ama genellikle babası
lacin tazelianne ben ilk banyosu leğen filede sonra ise duşakabin e tabure koydum dizimin üstünde yıkadım çok rahat ettim suyunu hersyini hazır ediyordum önceden 😊
baharbahce tazelianne banyo lavabosunda yıkıyordum o kadar küçükken ince müslin seritodum lavaboya çeşmeyi ayarlayıp şipşak yıkıyordum küvetini sadece kırkında yıkarken kullandım lavaboya sığmamaya başladığından beri duşta tabureye oturup kucağımda yıkıyorum