Merhaba güzel anneler. Oğlum 3,5 aylık bugün doktora gittik. Kendi doktoru başka şehirde bazı sebeplerden gidemiyoruz burada doktora goturduk. Abuk subuk konustu. Benim oglum ayaklarini ciplakken yere basar ama ayaginda patikli bisey corap olursa basmak istemez direnir falan. Ama yinede basar parmak ucuna tam yapmaz bunu. Kaldirdi ayaginda corap vardi bu da bir ayagini diretti tam basmadı. Doktora soyledim boyle huyu var yok direniyor direnmesi normal degil bu ayda artik direnmemeli haraketlerinde direnmemeli falan boyle konustu. Sonra gozune bakinca kafasini cocuga cok yaklastirdi bu da aniden irkildi gozunu kirpistirdi . Basladi ay yok esiyor titriyor sorun ola bilir beni baska doktora yonlendirmek istedi kendi bildigi. Ben de kabul etmedim sehirde kendi doktoruna gosterecegim. Simdi internetten hep bakiyorum 6 ayina kadar reflekslerini tam şey yapa bilmeme oluyormus sicrama irkilme normalmis yani. Ama olmuyor mesela uykusundada yapmaz gecti onceleri vardi simdi yok. Yalnizca uykuya gectigi zaman rem uykusunda oluyor oda zaten normal yaziyor. Bu doktor cok korkuttu beni. Cocugu bu aylari gecmis tecrubeli anneler bi soyleyin bakalim ne diyor bu doktor 😕 cocuk direnmemeliymis artik o ne demek niye yani sen cocugu kaldiriyorsun istemiyor direniyor neden yapmamasi lazim? Bana cocugum cok normal geliyor guluyor agliyor yiyor uyuyor izliyor ses cikarir disarida merakla izler herseyi tepki verir. 🥺