ceylan54 Bebegim 2 kutu mamayi 8 gunde bitirdi normalmi hiip keci sutlu kullaniyorum doktora sordum bebek belirler dedi kac cc icicegini 2bucuk saatte bir 90 cc veriyorum verebilirsin dedi siz kac cc veriyirsunuz
Bebikoluhayatim ceylan54 1 ay 27 günlüğüz 90 cc içiyordu doyuyordu ama son 1 haftadır 120 cc içiyor bir kere 5 saate yakın uyudu sadece o zaman 130 cc falan içti ama 120 yapıyorum bazen bitirmiyor 90 la 120 arasında veriyorum diyelim
bskngulcan Anne sütü hiç vermiyormusun? Bende hipp combiotic kullanıyorum bi kutu neredeyse 10-12 gün gidiyor.ama önce meme veriyorum doymazsa mama.sadece sabah aksam hipp mama veriyorum gün içinde eğer dinlemediysem ve dışarıdaysam öyle mama alıyor
ceylan54 bskngulcan veriyorum ama doymuyor anne sutuyle zaten kilo almayinca doktor mama ya baslayin demisti
ceylan54 Bebikoluhayatim bizden fazla icende varmis doktor cocuk kendisi belirler verebilirsin dedi ama bana cok geliyor nedense
ceylan54 metoliii 35 haftalik 3 kilo dogdu 2600 e dustu ozaman mamaya basladik mamayla toparladik suan enson 3500 e ciktik coksukur
melisemir Birşey sorcam bende 18 günlük anneyim meme verıyorm duymuyormuş gibi gelıyo bir öğün mamamı versem dıyorm sonra acaba gaz yaparmı diye cekınıp vermıyorum napmam lazım
ceylan54 melisemir kilo alimina bakiyorlar annesutuyle kilosu guzel artiyorsa gerek duymuyorlar mamaya
melisemir ceylan54 kılosu suan gayet ıyı kılo alımı guzel ama doymuyorms gibi gelıyor daha dogrusu öyle hareketler yapıyo surekllık emmmek istiyor