aliks 3 buçuk aylık bebeğim var 1.5 saatlik aralıklarla uyuttugumda 30-40 dk da uyaniyor 2 saat bekletsem ağlamaktan helak oluyor siz nasıl yapıyorsunuz
asya343 aliks Bizimki de 4 aylık en fazla 2 saat dayanıyor sonra uykusu geliyor biraz daha oyalamak istiyorum ama ortalığı inletiyor valla
nurrr126 Oğlum 4 aylık bizde de aynı durumlar canım hemen uykusu geliyor ağlıyor ama bizimki 15-20 dakika anca uyuyor bende biraz yorulsun da öyle uyusun istiyorum ama çıldırıyor durmuyor
kamilee Benim bebegim de uc aylik. 1.5 max 2 saat uyanik kaliyor sonra besikte sallayarak veya kucagimda uyutuyorum. Bazen uzun uyuyor bazen kisa. Karni tam doyunca uzun uyuyor
kamilee aliks biz meme reddi yasadigimiz icin gunduz biberon veriyorum. Sadece gece meme aliyor. Keske mememi alsa da varsin mememde uyusa ve hep emmek istese ☹️
selimalpinannesi Benim oğlumda 3 ay 18 günlük gündüz sadece kucakta uyuyor yatağına koyar koymaz ağlıyor her seferinde o yüzden kucağımda uyuyor 1-2 saat geceleri de 4-5 gündür 2-3 saatte bir uyanmaya başladı hiç uyuyamıyorum bende çok halsiz oluyorum gün boyu🥲