Umutcagla Kızlar oğlum 9 aylık çiğnemeyi düzgün yapamıyor,ağzına yemek verirken önce dilini çıkarıyor. Diliyle geri çıkarıyor nasıl öğreticem çiğnemeyi yutmayı
nebutantana30 Umutcagla benim bebeğim 11 aylık yeni çiğnemeye başladı merak etmeyin zamanla çiğniyor siz yine de çiğneyebileceği şeyler verin alışsın
Uraztos Umutcagla 8 aylık eline yumuşak da versem bütün olarak çiğnemeden yutmaya çalışıyor gösteriyorum hep ama gelişme yok kendim minik parçalar halinde veriyorum napcam bilemedim
nebutantana30 Umutcagla hiç korkmayın öğürüp geri çıkarıyorlar benim bebeğim salatalığı bütün yutmaya çalıştı öğürünce hemen çıkıyor müdahale etmeyin ama dikkat edin baktınız çıkmıyor siz o zaman müdahale edersiniz yani ben böyle yapıyorum şuan çok rahatım kendi kendine yutamayınca çıkarıyor
Umutcagla nebutantana30 ilk oğlumda öyleydi kendi çiğneyemediği şeyi çıkartırdı hatta çevredekiler korkardı ben sakin olun derdim 😀 ama bu ufaklık beni korkutuyor 😇
Umutcagla Uraztos benimki de öyle canım minik minik veriyorum ona rağmen yutmuyor bile bazen diliyle geri itiyor ama püre yapsam yiyor bende öyle alışsın istemiyorum 😏