tugba2407 Kızlar bebeğim 5 buçuk aylık 3 gündür yarim saatte bir ağlayarak uyanıyor ve kafayı yemek üzereyim uyku kalmadı neden böyle anlamıyorum saat 6 ben hâlâ uyanığım
EypMom tugba2407 6 aylık atak mı ne onu bende yaşadım o aylarda 😣😩 ama kısa sürüyor gündüz uykusu hiç yoktu
tugba2407 EypMom 4. Aydan beri bitmeyen bir atak var 4e girdiğinden beri uyku emme hepsi sorun oluyor
bitboylum Biz de geceleri böyleyiz bu aralar daha 5 aylık ama uyumuyor,uykuya direniyor,aç biliyorum ama yemek yemeye direniyor
tugba2407 bitboylum 6.aya girecek hâlâ 2 aydır aynı ne zaman biter bilmiyorum ama bu süreçte ben bitmek üzereyim
bitboylum tugba2407 canım az daha sabret ya emzik falan kullanıyor musun belki geceleri bir şey arıyordur ondan öyledir, ya da gündüz uykuları nasıl
tugba2407 bitboylum emzik veriyorum ama eliyle çekiyor gündüz sadece öğle 1 saat kadar ondan sonra hep 20 dk felan uyuyor belki diş ile alakalı olabilir
bitboylum tugba2407 diş jeli ile bir dene toz boğazına kaçabiliyor çünkü,umarım geçer çünkü bir yerden sonra iyice sabrını sınıyor maalesef
tugba2407 asenaaybars birkaç gündür çok iyiydi sakindi uykusu düzelmişti ama dünden beri uyumuyor huzursuz büyük ihtimal dişleri çıkacak ama atak haftasında olduğumuz için öyle kötüydü
Berfboz Bizde de 4.aya girdiğimizden beri devam eden huysuzluk uykuya direnme çok az uyuma meme reddi gibi sorunlar var. 5 ay 25 gün oldu hala devam ediyor zaten doğduğundan beri gazı alerjisi derdi bitmedi 😢 ne zaman gülecek yüzü bilemiyorum
tugba2407 Berfboz benimkide kolik ve allerjik bir bebek sonra diş serüveni başlıyor zaten bu böyle gidecek herhalde 😀
Berfboz tugba2407 inşallah bu alerji veya gazdan kaynaklı rahatsızlık huzursuzluk mızmızlanmaları huy olarak kalmaz bebişlerde 😂