mervee345 Yagmuryigit Mom0008 ayyy ama artık sabrım kalmadı gerçekten uykusu var dalamıyor saat 11 den beri uğraşıyorum yok gazını çıkartıyor altı temiz burnunu temizliyorum yok banamısın demiyor çok bunaldım artık
mervee345 Berilsmom13 su zaten verilmez nasıl D3 veriyorsak onu da verebiliriz belki diye sordum sonuçta d3 de damla ona bakarsak
mervee345 ezgdmrcasln beslenmesi iyi çok şükür uyuyunca 3-4 saat uyuyor ve kaldırmıyorum acıkınca kendi uyanıyor zaten
Berilsmom13 mervee345 d vitamini vücudun ihtiyacı olan bir vitamin. Uyku ilacı ile kıyaslamak çok ta mantıklı değil sanki :)
mervee345 Gul-42 maalesef şuan memeyi bıraktı ayağımda sallıyorum ama yok maşallah hiç yorgun düşmüyor 🤦🏻♀️
mervee345 Gul-42 inşallah uyur ya 🤲🏻Doğurma vallahi aman benim 3. Bu diğer ikisinde çocuktum anlamadım nasıl büyüdüklerini şimdi bu çok zor geliyor 🥺
mervee345 Gul-42 bakmıyor ama kapalı da değil 😂😂😂 annem ayağından indirse de gözümü açsam numara yapıyor gibi😂😂😂
mervee345 Gul-42 korkuyorum birşey olur diye uyuyamıyorum öyle uyku hali nolur nolmaz tecrübemin üzerinden 10 sene geçti o yüzden ilk bebek gibi geliyor bana şuan