hatice4949 Kızım bir saat önce iki defa üst üste kustu beş dakika önce yine üst üste kustu ne yapabilirim ateşide yok eşimde çalışıyor yarın gelecek?
Yagmurcmn hatice4949 6 defa fışkırarak kusması bile oldu hatta nezaman üşütse fışkırarak 5 e kadar kusar sonrası soğuk algınlığı devam eder en durmayınca acile götürdüm doktor eğer çocuk bayılacak gibiyse aşırı uyku hali varsa ozaman müdahale edilmesi gerekir dedi probiyotik gibi bişey veriyorlar ilaç olarak birde bulantı iğnesi yapıyorlar ama eğerki kesilmezse götürürsünüz
Gul-42 hatice4949 midesi bulanıyor olabilirmi dünde oğlum kustu ama fazla karıştırdı benim oğlum o yüzden kustu midesi hazmetmedi yani nane kaynatın mideye iyi gelir
Mom0008 hatice4949 takip et canım bol bol aralarda sıvı ver yoksa sıvı kaybı olur halsizlik vs olursa hemen doktora götür benim başıma geldi sonrasında ateş başladı bizde
hatice4949 Yagmurcmn evet fışkırarak kusuyor şuan iyi gözüküyor enerji side yerin de acilik gibi gözükmüyor ama bişey yemiyor sadece su içiyor suyu bile içse kusuyor kusmaktan dolayı uyandı uyutmaya calisicam inşallah yarına kadar bişey olmaz eşimde evde değil acile de gidemem
hatice4949 Gul-42 havalar bi kaç gün önce çok iyidi işte normal yazlığa yakın giydirdim birden hava tekrardan soğumaya başladı muhtemelen midesi üşüttü
hatice4949 Mom0008 çok su içiyor ama tekrardan kusarak çıkartıyor enerji iyi yataricam inşallah rahat yatar
Yagmurcmn hatice4949 inşallah geçecektir duşta iyi geliyor mide bulantısı için ılık duş aldırabilirsiniz belki rahat uyur
Gul-42 hatice4949 oda olabilir evet hava çok güzeldi bir anda soğudu ben o yüzden yazlık giydirmedi norma rutininde devam ettirdim hastalanmasın diye çok geçmiş olsun
hatice4949 Yagmurcmn çok dağınık yatan bir çocuk duş aldiririm gece üstünden atar daha da hasta olur diye korkuyorum doğalgazda kapalı
msllll Geçmiş olsun ben tarhana çorbası çıkıyorum biraz kıvamlı mama tarzı şıp diye kesiyor rahatlıyor. Aynısını yaşadım bir kaç sefer ben de bir buçuk yaşında. Üşütme sanırım bizim de çünkü doktora götürdük bir şey çıkmadı.