betulonder Merhaba herkese 🤚🏻 bebeğim 7 aylık ve uykusunda yüzüstü dönmeye başladı. Çok korkuyorum nefessiz kalırmı diye uyuyamıyorum sürekli sırtüstü döndürüyorum ama 2 dk sonra tekrar yüzüstü dönüyor. Acaba birşey olurmu bunu yaşayan varmı ?
Fndkurdu betulonder bebeğim doğdu doğaalı yüzüstü yatar hiç yaşamadım ama kontrol edersin ilk yatıyorsa
Milkmama betulonder benim bebeğimde aynı şekildeydi 13 aylık oldu hala öyle artık bıraktık kendi haline babası da bende aynı şekilde uyumayı seviyoruz bize çekmiş 😅
-Livasmom- betulonder yastiksiz ve yaninda örtü gibi bisey bulundurmayin bisey olmaz.. benim ilk kizim da hep yüz üstü dönerdi 3 yasinda hala öyle yatmayi seviyor
BuzluLatte betulonder kızım 4 aylıktan beri öyle uyuyor şuan 16 aylık. Bişey olmaz Allah’ın izni ile kendini kurtarabilecek zamanda artık🌸 ama üzerini örtüyor isen sıkıntı olabilir. Benim kızım doğdu doğalı ortturmez tulum ile uyuyor beşiğinde de örtü minder vs yok o yüzden tehlike oluşturacak bişey yok
betulonder Fndkurdu kontrol ediyorum sürekli ama sanki zor nefes alıyormuş gibi. Kafasını kaldırıyor arada ama bilemedim çok korktum başında bekliyorum sabaha kadar beklerken uyuyakalıyorum kendimi çok suçlu hissediyorum..
betulnida O şekilde rahatsa doktorlar çevirmeyin diyorlar zaten kendini kontrol edebilen bir bebektir artık kendini kurtarır Allah mıhafaza bişey olsa
betulonder betulnida evet herhalde o şekilde rahat ediyor artık. Bazen yüzünü direk kapatıyor ama sonra hemen tekrar yan çeviriyor kafasını bide kolları direk altında kalıyor çıkarmıyor bende düzeltme gereği duyuyorum istemsiz bir şekilde kısır döngüye girdik 3 gündür..
kalmaz betulonder benimki dogdugundan veri öyle oda kalkiobakio hiç korkma yat uyu o alır nefes öyle dha rahat daha uzun uyuyolar
AnneAzize betulonder yüz üstü yatınca akciğer kapasitesi azalır o yüzden hızlı ve sanki nefes alamıyormus gibi gelir ama rahat nefes almasa kendi rahatsız olup döner bence bebisler yüzüstü topalak yatınca güvende hisseder 🙂 yatağın içine emzik battaniye koyma dolanacagi bişi olmasın o yeter için rahat olsun benim çocukta dönmeye başladığı zaman hep yüzüstüne geçerdi çoğu bebişin tarzı
AnneAzize betulonder hayır kesinlikle battaniye kullanma o zaman tehlikeli işte uyursun dolanır Allah korusun kurtaramaz kendini annesi uyku tulumu kullan
betulonder AnneAzize uyku tulumu var şuan ayaklarıda çıplak aslında bide ince bi örtü örtüyodum belden aşağısına üşür belki tulum yeterli gelmez diye ama dediğiniz gibi yapıyım çok teşekkür ederim 🙏🏼