babyleon 6,5 aylık bebeğim hiç kilo almıyor ek gıdaya da başladık lütfen yardımcı olur musunuz ayda 100 200 gr alıyor mama ile besleniyor ek gıda ve mama markası önelerilerinize açığım kızlar
betulnida babyleon kaç kilo bebeğiniz bana da doktorum zayıf kalmış 310 gr almış hem anne sütü hem ek gıda gidiyoruz en azından 7kilo olması lazımdı şu an dedi 6ay13 günlük 6490 çıktı kilosu. 2720 doğmuştu kız bebek. sizin bebeğiniz nasıl? Bir de bazı aylarda kilo almayıp boy uzaması oluyormuş bizde o da olmamıştı en son idrar tahlili verdik enfeksiyon olabilir kilo almadığı için demişti isterseniz bir sorun ben sonucumu bekliyorum
tombikinannesi babyleon bebeğinizin ayı büyük ek gıdaya direk anam babam usülü girin tatsız tutsuz bulamaçlarla zaman kaybetmeyin alerji için tadımları bitirdiyseniz sizin yemeklerinizden çorbalarınızdan hatta çorbaların içine minik minik ekmek içleri doğrayıp verin bende sağlıklı şeyler olsun diye uğraşırken bi gün restoranda mercimek çorbamın hepsini içmek isterken görünce dedim ver canım sen yemeklerden🥳😂
helloobitchs babyleon canım bi yorum gördüm mutlaka tadımlık ver sonra kabızlıkla uğraşırsın 6 ay tadım ayıdırrr ben tam 3 gün yapmadım ama 2 gün falan denedim ve 1.2 yarım kaşık kadar denettim şuan herşeyi yiyio 6.5 aylık biz ek gıdaya 5.5 aylıkken başladık mama olarak sma optipuro çok iyi 2 ayımda sütüm kesildi comfort kullandık sonra zor bulununca optipuraya geçtik gayyet iyiyiz 4 saate 180cc içiyor
Berydeniz Benim oğlum 4 ayliktn beri grm.grm aliyo bazen bebeklerin kilo.alimi yavaş olur takma önemli olan vermesin yerinde saymasin