bisenakillisinzaten 3 aylık bebegimi aynı gün içinde önce banyo yaptırıp 4 5 saat sonra dışarı çıkarsam(arabayla), üşütür mu sizce ?
Milkmama bisenakillisinzaten ben 13 aylık bebeğimi hep gece yıkarım. Gündüz yıkarsam dışarı çıkınca üşütür düşüncesi ile
Asdfghh bisenakillisinzaten bu banyodan sonra üşür kısmını hiç anlayamıyorum. İyice kurunduktan sonra neden üşütür ki. Bende banyo dan sonra çıkarmıyorum ama artık küçüklükten beri beynime işlenmiş sırf o yüzden 😂bilen varsa söylesin 😁
Annelikdeneyimim- bisenakillisinzaten bisenakillisinzaten Üşümez ben 20 günlükken bile yıkayıp çıkmak zorunda kaldım hızlı yıkayın kurulayın dışarı çıkarkende dikkat edin giysiye çok kalında giydirmeyin kızarıyorlar yoksa
-Livasmom- bisenakillisinzaten başını ve ayaklarını sıcak tutun ince bir şapka bas ve kulaklarini ruzgardan korusun guzelce de giyinirse üşümez
AnneAzize bisenakillisinzaten benim bebisimin pipisinde hemanjiom olduğu için her kakadan sonra yıkıyoruz şuan 19 aylık tam hazırlanıp kaka yaparsa illaki yikamam gerekiyor o yüzden ben bu düşünceyi atlattım artık mevsime göre giydiriyorum o kadar
seheeeeer1 bisenakillisinzaten her gün yıkayıp dışarıya çıkarttığım bir oğlum var 😂 hiçbirşey olmuyor kuruduktan sonra istediğinizi yapabilirsiniz. 2 haftalık olduğundan beri her gün yıkayıp akşamına falan dışarıya çıktık