noluyasanagenemiros Serum fizyolojik hariç burun tıkanıklığını nasıl açabiliriz lütfen yardımcı olun krize giriyor serum sıkmaya kalkınca asla sıktırmıyor 9,5 aylık uyuyamıyor
BuzluLatte noluyasanagenemiros cold mix cooookk iyi uyurken beşiğine 2-3 damla damlatın. Ya da soğan karanfil de çok iyi. Ama cold mix temin edebilirseniz iyi olur
noluyasanagenemiros mrsjale denemedim şimdi alacağım bulursam ama sarı turuncu yunus kafamı karıştırdı
Gul-42 noluyasanagenemiros mavi olanı kullanıyoruz küçük pediatrik olan çocuk için yazıyor 0-3 yaş yazar
CankizimRavzam noluyasanagenemiros hicbisey olmaz annesi burun tıkanıklığı daha da sıkıntı o mukuslar ciğere de inebilir hem onun uyuması içinde şart bu benim kızım 4 yaşında hala yapıyorum ben bağırıyor çağırıyor ağlıyor ama yapacak bişey yok iyiliği için bide baş ucuna soğanı ikiye böl içine karanfil sapla koy oda iyi gelir ama uyuması için o kriz geçirelecek ve travma da olmaz korkma iyiliği için yapılan bişey sonuçta
Mom0008 noluyasanagenemiros olmuyor canım 3 yaşında hala istemez ama en rahatladığı o oldu 3 gün biraz daha sakin şekilde yaptırdı tüm sümükleri çıktı ilk iki gün bacağımı arasına sıkıştırarak yaptım yoksa hastalığı çok geç atlatıyor ki bu zamana kadar her hastalığında öyle yaptım çabuk atlattı wee baby burun şırıngası ile yaptım ucu yumuşak burna zarar vermiyor
Ucansupurge noluyasanagenemiros Korkma canım onun iyiliği için rahat nefes almaya başladığında unutup gidecek zaten
Ayse5100 noluyasanagenemiros canım hicbisekilde istemediği korktuğu biseyi yapma çocuğuna burda ki herşey bebeğimizin sağlığı için o yüzden bütün tıkanıklığı benim de en büyük sıkıntılarmdan biriydi baby vac burun aspiratörü aldım çok şükür kurtuldum ne ağrı ne acı ve tertemiz neler neler çıkıyor o kadar rahatlıyor ki anlatamam mutlaka al
sibelkilic noluyasanagenemiros baska bır yontem yok benım bıldıgım yan yatırıp ıkı ayrı burnununa sıkın aglasın bısı olmaz benım bebegımde aynı saglıgı ıcın yapıyorum zorla sabah aksam nefes alamıyor yoksa hemen tıkanıyor artı evınde nebüzatör varsa hava ver bebegıne soguk hava koy serumdan en azından yumusatır nefesı bıraz olsun rahatlat sabah aksam uygula bunu gecer ıns