seizetheday Oğlum 21 aylık ve mutfak tezgahına hatta ocağa yetişebiliyor bugün fark ettim normalde çamaşır makinesi ile oynardı bu yüzden o uyanıkken çamaşır bile yıkayamıyorum ne yapıcam mutfak kapısını da açabiliyor bununla ilgili aldığınız bir önlem var mı
Cicektebenimcicekligunlerde seizetheday Nasıl yetisebiliyor.? Evdeki küçük sandalyeleri sakladım. Büyükleri henüz taşıyamıyor.
Berilsmom13 seizetheday benimkide büyük sandalyeleri bile taşıyor mutfak tezgahına çıkıyor sabah kalkınca bir güzel karnını doyuruyor 😂 ben çözümü kağıtları kilitlemekte buldum
Doga0812 seizetheday bugün oğlum bıçağı aldığı gibi koşmaya başladı bende bağır çağır peşinden gittim o iyice koştu yaptığım yanlıştı fevri davranmamak lazım ama annelik içgüdüsü sürekli peşine dolanacaksın bıçak vs çekmecenin dibine koyun
BeyzaKeles seizetheday dogalgaz ise mutfakda vana vardır ben sürekli işim btince gazı kesiyorum oğlumda sürekli fırını çalıştırıyor
seizetheday Berilsmom13 hahahh maşallah aç koymayacak kendini ne güzel😂 bende kilitlemeliyim artık 🤦♀️
Berilsmom13 seizetheday evet sabah uyanıyordu sessizce tezgaha çıkıyordu ben ses duyunca bi gidiyorum muzlar hurmalar bitmiş 😂
seizetheday Doga0812 Allah korusun ben fevri danvanmıyorum o tarz şeyleri tezgahta bırakmıyorum zaten sürekli yanındayım da ocağı maalesef geri de itemiyorum tezgah dar ne kadar hızlı büyüyorlar böyle bir şeyi yoktu zaten ben de değil eşim fark etti mutfaktaydık “aşkım ocağı açıyor bak dikkat et dedi” ne ara büyüdün de oraya yetişir oldun demi ekstra dikkat gerektiyor çocuk bakmak 🤷♀️
seizetheday Cicektebenimcicekligunlerde belki tezgahınız daha yüksektir biz kiracıyız biraz eski tip mutfağımız 🌸
Doga0812 seizetheday ben de bırakmıyorum ama yemekten sonra meyve bıçağını masa da unutmuş bir anda aldı bazen dalgınlık olabiliyor çok da dikkat ederim eşek gibi nasıl almadım ki
seizetheday Doga0812 Allah korumuş olabiliyor hepimiz insanın isteyerek yaptığınız bir şey değil sonuçta ne kadar korusakta her şeyi bir anda yapıyorlar zaten hiç bir şey bulamasalar sağa sola tırmanmıyorlar mı sanki 😂
Doga0812 seizetheday kız eline alsa alırım da ben eşime seslenince anladı yanlış bir şey aldığını baktım gülerek kaçıyor üstüne düşer diye öldüm öldüm dirildim
seizetheday Doga0812 ayy Allah korusun dikkat edin anlamıyorlar işte bizimki de sadece sıcak şeylere karşı hassas çaydanlık çay kahve falan asla dikkatini çekmez almaya çalışmaz ama diğer şeyler konusunda o kadar dikkatli değil Allah yardımcımız olsun
Okuyanbiranne seizetheday bizimki de dolaba tırmanıp çıkıyor tezgaha.. gece yatsrken her yeri kilitlerim sadece odası açık kalır bir de yattığınız oda harici hep dibindeyim
seizetheday Okuyanbiranne off bu kapılar da eski tip acaba bulabilir miyim o anahtarlardan kilitlemek mantıklı çünkü normalde geceleri uyansa hemen kalkarım ama kızım da küçük bazen çok uykusuz kalınca kalkamıyorum beni de asla uyandırmaz ya başımda bekler ya da bir şeylerle uğraşır durur eğer çok acıkmadıysa tabi