k_elebek Uçakla yolculuk yapacağız park beşiği de götüreceğiz acaba uçakta nasıl olur kırılır mı endişe ediyorum kutusunu da atmışım daha önce park beşiği uçakla götüren var mı aranızda sevgili anneler
Synmannesi k_elebek evet oluyor kapıya kadar sürüp götürüyorum bebeğimi kapıda veriyorum adamlara kapıdan da geri alıyordum
Ipek222 k_elebek ben 3-4 kere götürdüm thy check in yapılan kısımda alıyorlar bizimkinin çantası vardı bir de beşiğin etrafını saran plaka gibi birşey hafif sert hiçbirşey olmadı beşikleri de bebek arabasıyla aynı yere koyuyorlar fırlatıp atmıyorlar bence ondan zarar gelmez diye düşünüyorum
aryig k_elebek ben götürdüm geçen eylülde Pegasus’la bagaj kısmına verdim sorun yaşamadım taşıma çantası vardı onunla beraber
k_elebek aryig teşekkür ederim içimi rahatlattınız ben bagaj kısmında valizlern altında kalır kırılır diye korkmuştum
eda-1amine k_elebek ben kutusu ile götürmüştüm ama bagaja alıyorlar sizin kutusu yoksa çantasına koyun birde hava alanından jelatinensariyorlar ya ona sardirin bagaja koyun hiç birşey olmuyor içeri yaniniza vermiyirlar malesef