elysc Selam kızlar. Solgar B12 vitamini kullanan var mı? Sütü arttırdığı söyleniyor kullanıp deneyimleyen var mı ? Solgar Brewer’s Yeast with Vitamin B12
Melek34011 elysc ben düzenli kullandım bende bir etkisi olmadı onun yerine bende yulaf ezmesi çok süt yapmıştı yulaf ezmesini sütle pişirip içine bol dut kurusu atıyordum hem lezzetli oluyordu hemde süt artırmıştı
sheesyelllow elysc ben ilk doğum yaptığım gunlerde doktoruma sorup almıştım, çok çok çoğaldı sütüm 3 yaşına kadar emdi benim sıpa😊
azrasmommm elysc ben kullandım bir süre ama promalt ile beraber içtiğim için hangisi etki etti bilmiyoeım Baya arttırmıştı sütümü. Günde 3 kere 2 şer adet yani günde 6 tane içiyordum. 1 şişe de promalt. Bazı günler bestlak damla ile destekliyordum
Esmabetul elysc ben sağım yapıyorum arttığında anlayabilirim bebeğim emmek istemiyor çok nadir bazen emiyo mecbur sağıyorum mastit olmamak için
fifi48 elysc evet benim 3.ayda azalmaya başlamıştı tavsiye üzerine aldım ilk günden etkisini görmüştüm baya artmıştı 7. Aya kadar devam ettim kullanmaya sabah öglen akşam 2 şer tane yani günde 6 tane içiyordum