Efsane_ayaz İyi akşamlar hanımlar. Oğlum 1 yaşında bu gün ona pınar çocuk devam sütü aldım. Aranızda kullananlar var mı nasıl kullanıyorsunuz?
Sevvl Efsane_ayaz benım kızlarım 13 aylık geçen hafta verdim muzlu verdim bir gün bı gün bisküvili verdim sadeyi içmediler maalesef
livanurvealpinannesi61 Efsane_ayaz sağlıklı değil içinde çok fazla şeker var adı devam sütü ama zararlı. Doktor 2 yaşa kadar anne sütü yada formül mama verilir demişti. İnek sütü sağlıklı değil.
Tgccccmt Devam sütü yerine cam şişe pastorize tercih etmenin daha saglıklı oldugunu iletti doktorumuz , siz yinede arastırın
Efsane_ayaz Aslininannesi 2 günde bitirmesi gerekmiş, bitiriyorlar dimi? Ben sabah kahvaltıdan önce bide gece uyurken vermek istiyorum
Efsane_ayaz Aslininannesi valla öyle, sabah verdim içti akşama ehh işte. 500 ml alırım tam gelir 2 gün bitirir Bide ben sütü biberona doldurup benmali üsulü ısıtıyorum. Direk biberona koyup ısıtmadan versem bişey olur mu acaba Yolda falan
Efsane_ayaz guldef anne sütüm yok ilk 3 ay, sonra bitti. Şuan pınarı da yeni aldım o sırada elimde sma vardı içtiği. Gece uyanınca falan veriyorum onu da bitsin daha almicam artık formul mama. Anca süt olarak pınar devam sütü veririm
Aslininannesi Efsane_ayaz ben cezvede normal ısıtıyorum yolda kışın ısıtıp yanıma aldım bişey olmadı ama yaz aylarında bozulur bence