mihni burnunu temizliyorum serum ile nazal yıkama yapıyorum çekiyorum yok hırıltı geçmiyor ama balgam gibi ses gelşyo burundan değil gibi yani. Doktorumuz yaptığında ağzından balgamlar akmıştı ben mi beceremedim korkulcak bişey var mıdır 1 ay 6 günlük
3kedili2bebekli mihni 4 ay uğraştim ben o hırıltı ile en son doktorumuz hava verdi de rahatladık 3 günde attı gitti şükür balgamı
gncglozclk 3kedili2bebekli mihni bizimde dogduktan 1 hafta sonra basladı 3 aylık olduk hala var uyurken degıl de uyanıkken var bende kac doktora gittim İlki grıp dedi ama degılmıs en son özele gıttım saglıklı gayret hırıltısı normal gecer zamanla dedi İlki gıbı cok degıl azaldı baya ama daha komple gecmedi uyanık kaldında hırlıyor genelde oncesı sürekli oluyordu doktor sırt üstü burunu acmayı gosterdi hala o sekilde sabah aksam acıyorum bısey sormak istiyorum balgam kusuyor arada burnunu acarken sırtına vuruyorum o zaman cıkarıyor
sevdazekiidriskagan mihni bende sırf bu yüzden bugün acile götürdüm ciğerlerine mi indi zaturemi diye ama geniz akıntısı mis serum fizyolojik ile açın yeterli dedi
mihni 3kedili2bebekli ciğerini dinlemişti bişey yok dedi şükür ama çok korkuyorum aniden nefesi kesilir ve…. Yazan çok var ve çok üzülüyorum ödüm kopuyor nefesini kontrol edip duruyorum bişey olur mu sizce. Öksürük filan yok
3kedili2bebekli mihni yoo hiç bir şey olmadı aynı şekil ciğerleri temizdi kaç doktora götürdüm sürekli balgam kusuyordu artık çocuk Osman gonulal balgam temizleme videosunu izleyin orda bir sırta pat pat vurma var onu yapın o çok iyi geliyor burun temizledikten sonra
mihni 3kedili2bebekli evet izledim bi kaç kez attı balgamını gün geçtikçe belki temizlenir iyice çok teşekkür ederim insan korkuyor konu nefes olunca
mihni Papatya-eylul88 öyleymiş herkes böyle diyor anlamadım ben de… tamam geçmeyebilir ama nefesi kesilir ö*ür falan yazılmaz ya.. allah korusun sağlıklı olsunlar da
3kedili2bebekli gncglozclk balgamı yuttuğu için kusuyor normal atıyor demek ki sırtına vurdugunuzda da aynı şekilde atıyor o an
gncglozclk 3kedili2bebekli bende korkuyordum hasta mı diye 😢 bazende mamadan sonra gazını cıkarırken balgamlı kusuyor gecen hafta hep oyle yaptı bu hafta duzeldi bazıları balgamı atıyor ıyı bısey dedi
3kedili2bebekli gncglozclk evet başka türlü atamaz çünkü kusarak atıyorlar oğlumun biraz balgamı olsun her gaz çıkarırken o balgamı atar kusarak dert etmeyin tükürük üretirken çok oluyormuş balgam normalmis şükür ama benim doktor 4. Ayda hava verdirerek temizletti çok hirliyordu artık
mihni gncglozclk evett kusatken ben de sırtıma alıyorum hemen balgamı da atsın diye gaz çıkarır gibi vuruyorım aynı
gncglozclk mihni ben de salak gıbı kusması diye gazını çıkarmıyordum 🤦🏻♀️ cunku bazen içtinide kusuyor da
zlfnz 4 ay yaşadık şırınga ile temizlemeye başladığımdan beri daha da düzeldi temizledikten sonra sırtına aşağıdan yukarı pıt pıt vururdum balgam çıkarırdı.. balgam kusması iyi bir şey çok rahatlardı.. 3 ay sonuna doğru şırıngayla temizlemeye başladım.
zlfnz mihni ben günde bir iki kez yapıyodum geçmiyodu doktor artır dedi 5 kez falan yapmaya başlayınca geçti çok şükür şırınga ile temizleyin bide