coraplarheptek benimoglumukurtarinesraa verilmez zaten antibiyotik kullanırken süt ürünleri tavsiyede edilmez etki azaltır emilimini düşürür
Torpiktospa benimoglumukurtarinesraa Benim doktorum bize verdiği antibiyotiği (hapı toz yapıyorduk) dondurmaya koyup verebilirsiniz demişti mecbur öyle veriyorduk. Kusuyordu diğer türlü
Yelda35 benimoglumukurtarinesraa em güzeli şiringa ağzını sıkın ve şiringayka direk damağına fışkırtın
benimoglumukurtarinesraa Bugleminannesi28 sulugu normal alıştırma bardağı şeklinde deneyeyim ama içmez muhtemelen
neanladinyurdagull Bugleminannesi28 evet bende 3 yaşındaki ilaç içmeyen oğluma pipetle bardaktan icirdim ilacı başka türlü asla içmiyor
ahsengunesveannesi mrymkrm merhaba bişey sorucam post açtım ama geri dönüş olmadı.Augmentin ile zaditen damla birlikte kullanılır mı?
benimoglumukurtarinesraa mrymkrm onu denicem milim milim ne zaman ilaç kullansak ek gıdaya küsüyor çocuk aşırı tepki gösteriyor halbuki asla zorlamadim kızarak vermedim
mrymkrm benimoglumukurtarinesraa canım farklı şeylere karıştırdığında midesine dokunabilir, yan etki yapabilir yada ilacın etkisini azaltabilir o yüzden doktoruna danışmadan bir şeye karıştırma ve ben hiç antibiyotigi farklı bir şeye karıştırtıp kullandıran doktor görmedim