MucizemGeldi3545 Kızlar günaydın. Bebeğim bugün balgamla uyandı malesef. Doktora götürücem tabi ama var mı evde deneyip etkili olan bişi, başından önlem alıyım ki ilerlemesin. Balgam rahatsız ediyo, bebeğim 2 ay 7 günlük.
zumramomm MucizemGeldi3545 maalesef canım bebeğin cok minik yapacağın tek şey bol bol emzirip temiz havadar yerde tutmak ve burnu tikaniyorsa sürekli serum fizyolojik sıkmak.hatta dışarı çıkar hava alsın 👍
egeasaf4S MucizemGeldi3545 benimde bebeğim 40 günlük hırıltı ve balğam var Saglik ocağına götürdük bi ilaç felan yazmadı daha küçük diye sadece sırtına vur dedi onuda yapıyoruz ama olmuyor ya çıkartamıyor 😒kış bebeği çok zor😢
raulunannesi canim benim bebegimde oyle oldu dilin cikariyo oguyo bogulyor balgamnan dik tutuyoruz biz doktora gotrduk alerjik dedi damla yazdi
MucizemGeldi3545 raulunannesi bende götürücemde pazartesi anca, belki dedim evde eyapabileceğim bişi vardır.
MucizemGeldi3545 zumramomm bol bol emziriyorum zaten şimdilik daha iyi bakalım umarım coğalmaz. Dısarı da cıkarıyım tamam 🙂
MucizemGeldi3545 egeasaf4S yaz bebeği de zordur kuzum. Bebek her türlü zor. Başına soğan koy istersen baya acıyo gibi bi kaç tane de karanfil sapla üstüne iyi geliyo gbi