nuralparslanramo Kızlar oğlum 25 günlük, sürekli kucakta durmak kucakta uyumak istiyor. Dünyaya alışıyor kendini güvenden hissetmek istiyor ama bu duruma alışır diye korkuyorum. Zaman geçtikçe bırakır mı kucağı?
incizeynep nuralparslanramo Benim bebeğim de öyleydi yatağına koymayı yeltendiğimi bile anlasa uyanırdı ama kucağımda saatlerce tut uyurdu. Zamanla geçiyor merak etmeyin şuan sizinle olmak istediği için o şekilde. Bence tadını çıkarın 7 aylık oldu ne çabuk zaman geçti diyorum ve göğsümde öyle uyumasını özledim şimdiden. 🥲
mematiii nuralparslanramo bırakmaz tam büyüdüğünde anca veya bırakabilir bebeğin yapısına bağlı o kucağa aloşmasın lafına takılmayın gerçekten çok boş diyorlar huzur buluyor.Şuan 9 buçuk aylık kızım sallanınca uyumuyor emerek veya kucağomda yatatsk uyuyor.
nuralparslanramo Setenay10 alışmasın diyorum ama asla durmuyor., ağlayınca da mecbur almak zorunda kalıyorum vay halimizeeee
Kubraaybars nuralparslanramo evet bırakır ilk 3 ayda çocuklarda hiçbir şey alışkanlık yapmaz 1.5 aya kadar hep üzerimde uyudu sonra biranda istemedi şimdi 8 aylık keşke hep yatsa diyorum
Aysusen nuralparslanramo benimde 28 günlük bi bebeğim var bazen anneyi istiyo kucak değil sana dokunmak hissetmek güvende olmak istiyorlar. Bazen öyle bi ağlıyo ki koynuma yatırıp direk susuyo ve rahatlıyo. Bırak alışsın kucağa bi daha bu zamanlar gelmeyecek ❤️
tazemomyy nuralparslanramo bizim de öyleydi, 3 aylık oldu Sadece uykuya geçerken kucak istiyor şuan. Yatağında uyuyor güzel. Ben kucağımdan mahrum bırakmak istemedim, ya ben kucağıma aldım ya babası. Ev işini vs bir kenara bırakıp bebeğinizi kucağınızda tutun bence çok öabuk geçiyor zaman 🥹