boudiccan Sesli, ışıklı öğretici oyuncaklardan alıp memnun kaldıklarınızi önerir misiniz? Fisher price egitici kopekcik aldik onu cok seviyor bebegimiz ama baska da almak istiyoruz.
Edizsmoy105 boudiccan fisher price piyano ve akıllı kumandası sesli ve ışıklı bizimki çok seviyor onlara da bakabilirsiniz
Mnli boudiccan neden sesli ışıklı oyuncak almak istiyorsunuz özellikle benim doktorum önermemişti de başlığı görünce o yüzden merak ettim fazla uyarana maruz kalıyor gereksiz düğüne gittiğinde eve gelince nasıl başın ağırır yorgun olursun uyuyamazsın bebekte aynı etkiyi yapıyor demişti
boudiccan Mnli aslinda sesli derken mesela yukarıda fisher price kirpi onerilmis inceledim. Sayi saymak sekiller vs öğretici onu kastettim. Tabi ki de fazla uyarana maruz kalacağı tarzda bir oyuncak degil.
Doruk20222 Mnli siz Eminönü’nde falan satılan rahatsız edici sesi olan şeylerden bahsediyorsunuz galiba fisher price rahatsız etmiyor ve dengeli çünkü bir de öğretici ben memnunum
Mnli Doruk20222 hayır ben de onlardan bahsediyorum benim doktorum da biraz değişik zaten aşırı renkli karakterli şeyleri de önermiyor yaratıcılığı öldürüyormuş ahşap ve doğal oyuncak önerdi hatta bebeğin ifadesi olmaması lazımmış vs vs bir noktadan sonra saldık tabi çocuk istediğini alıyor şimdi ama bebekken dikkat ettik