mrv2616 Merhaba bebeğim 6 aylık ek gıdaya yavaştan başladık ama 4 gündür kakasını yapmıyor. Sadece anne sütüyle besliyorum ama kimi yerde 10 güne kadar kimi yerde 5 güne kadar normal yazıyor. Ne yapmalıyım doktora gitmeli miyim. Poposunu uyararak uyarmaya alıştırmak istemiyorum.
tombikinannesi mrv2616 10 güne kadar normal 10 günden sonra yapmıyorsa gliserin kansuk fitil atmıştım ben ama şuan çok normal ek gıda başlangıç dönemi kayısı rendeleyip verin su ve zeytinyağ ile birlikte
beyser mrv2616 ben böyle olunca prebiyotik veriyorum hemen biogia mutlaka evimde vardr hemen rahatlatıyor gaz kaka yapıyor
hazalkayaa Ek gıdaya başlayınca çok normal kabızlık çekmesi , ek gıda verirken biraz da zeytinyağı damlatırsan , belki de öyle yapıyosundur bilmiyorum ama daha rahat çıkar. Karın masajının da etkisi çok oluyor onu da dene derim ☺️
mrv2616 Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim kızlar kulak çubuğunu birazcık vazelinsürerek içine de çok sokmadım şöyle birazcık bastırdım ve yaklaşık 1 saat sonra kakasını yaptı. Doktor tavsiyesiyle yaptım bu uygulamayı bu probiyotik almayı da düşünüyorum aslında altıncı aydan itibaren kefir verebilirsiniz diyorlar evde kefir yaparak doğal bir çözüme ulaşabiliriz