Burcukaran Bebeme anne sütü + Mama veriyorum. Fakat anne sütünden çok mama içiyor. Acaba bu durumda su vermelimiyim??? Ne miktarda vermeliyim yada
Trabzon Burcukaran doktor bana anne sütünden sonra bile ver dedi günde bikere su veriyorum ben her mama sonunda vermiyorum yani
merve86 Burcukaran evet bende mama ve anne sütü su da veriyorum ama cok değil daha cok isterim içmesini ama içmiyor 10 cc falan iciyor
Akininannesi Burcukaran mutlaka vermeni isterim benim teyzem çok pimpirikli ne annesini dinlerdi nede kaynanasını çok modern 🤦♀️ doktor ne dediyse yaptı hiç emmedi onun bebeği hep mama verdi karnı ağrıdı şekerli su verdi ağladı emziğine reçel sürdü verdi ayı dolmadan bal verdi danino verdi ama su hiç vermedi niye doktor su hiç verme demişti bunları verdi ama su vermedi birgün bebeği çok ateşlendi sürekli ishal oldu kustu tedaviye ilaçlara yanıt vermedi tabi bu olay çok eski 28 yıl önceki mevzu ve bebek hastanede mideye bakılıyor ki doktorlar mide bağırsak birbirine girmiş susuzluktan vücuda yeterli miktarda serumlar takıldı ama nafile Bebeğini kaybetti kuzenim yok artık 😢😢😢bizler nasıl susuz yapamıyoruz hee şekerli yedikten sonra suyu arkadan içiyoruz sonuçta bütün mamalarda şeker var su zararsız birşey kimseyi dinlemeyin su içirmeye bakın bol bol ben veriyorum 60 Cc içiriyorum 45 günlük benim bebeğim doğar doğmaz zemzem suyu vermeye başladık hem su içerse bağırsakları daha rahat çalışır ve kabız da olmaz 🤗🤗🤗
Defnedilan34 Burcukaran benim bebeğim sade mama yiyor her akşam 30 cc içiyor su sende bi 20 cc kadar ver suyun zararı olmaz
ceylinnn [bilinmeyen] Ben 6 aydan sonra ek gıdaya geçince su verdim. Doktorumuz bu şekilde önerdi. Mama olarak hangisini kullanıyorsunuz?
fatma1965 su vermene gerek yok canım, ağzında mama kalıntısı kalıyorsa onun için biraz su vermen yeterli, mamada doğru miktarda sulandırınca yeterli oluyor
Akininannesi fatma1965 buradaki tüm anne adayları su vermeyen bebeklerine ilerde kabızlık sorunu yaşıyor benim 3. Bebeğim hiç kabızlık görülmedi hiçbirinde su verilmezmi zaten anne karnında bol bol su içiyordu suyun içindeydi sonuçta bu su vermemek doktorların yüzünden
aysenur06 ek gıdaya başladığında su vermen lazım benim doktorum öyle söyledi , aptamil ve anne sütü alıyorsa suya gerek yok dedi
isilseyitoglu BENDE aptamil kullanıyorum su vermiyorum. doktor bana ek gıdalara başlayıncaya kadar su vermene gerek yok ama biraz versende sorun olmaz dedi
Tugceaydnn Burcukaran bence verin doktorumda bana verme dedi ama iyice saçmalıyorlar şuan 2 aylık sadece mama ve su veriyorum sudan zarar gelmez bi kez kaynatılmış ılıtılmış su veriyorum rahatlıyor çocugum