aysegullll Merhaba hanımlar ben geçen ay doktora gitmiştim doğum kontrol hapı almak için hangisi uygun diye oda bana drosetil verdi bebeğim 1 yaşında hala emziriyorum doktora sordum 1 yaşını gecmis sorun olmaz dedi içinizde emzirirken o hapı kullanan varmı
yanaklibebek aysegullll ben bunu istediğimi söyledim doktorum izin vermedi o pek iyi değil emzirirken dedi
Saskinmomy aysegullll merhaba hap kullandınızmı benimde bebeğim 7 aylık doktor drosetil önerrdi kullanıp kullanmamakta kararsızım
aysegullll yanaklibebek yaaa ayy bugün de eczanedenn aldım ama yine de içim bı rahat etmedi yaa kafak karıştı
NareDefne Emziren anneler için genelde yasmin önerilmiyor mu ? Ben hormonlarımdan dolayı onu kullanıyorum kızım 19aylık
aysegullll NareDefne bende çok bilmiyorum isim olarka ama doktora sordum senin için en uygunu drosetil dedi bende emzirdigimi söyledim hala oda 1 Yasinda sorun olmaz dedi ayy kafam karıştı şimdi
yanaklibebek aysegullll bana zlynda öneriyorum muhakkak dedi onu aldım bende Doktorunla tekrar bi görüş bence
aysegullll Saskinmomy evet kullandım bı sıkıntı yaşamadım hatta hap o kadar hafif ki yan etki olarak da bişey yaşamadım hiç sadece ilk ay biraz mide bulantım oldu 2 ci ay oda geçti