Kalbim_21 Kızlar güzelmi bu elbise emziriyorum önün düğmeli yapsam olurmu güzel sizce fikir verin ya etrafımda soracak kimse yok
Zeytin-gozz1 Kalbim_21 bende bunu beğenmiştim ama sonra başkasını Aldık kiz kardeşimle beraber. Güzel bir elbise 👌
HurremSultannn Kalbim_21 bence hiç riske atma direk onu düğmeli al 🥰 kötü olabilir gibi geldi çünkü esnek değil kumaşı ☺️
melegim71 Kalbim_21 cok guzel ama kumastan dolayi dugmeli cevirtmen riskli olur ama guvendiginiz yapar dedigin varsa tabi alip yaptirirsiniz bbenim sifon vardi ben gizli fermuar yaptirmistim dugmeli yapmamisti terzim
Kalbim_21 Zeytin-gozz1 Emziriyorum acaba önünü düğmeli yapsam olurmu ki kumaşatan dolayı bende çok beğendim
Zeytin-gozz1 Kalbim_21 onu düğmeli mi -düğmesizmi dikkat etmedim ben emzirmedigim için ama emziren bir anneyseniz önünün düğmeli oluşu sizi baya rahat ettirir.
Kalbim_21 HurremSultannn Bende öyle düşündüm kumaşı bozulur gibi ama tekrar alayım süten kesince giyerim tükenmesin ☺️
HurremSultannn Kalbim_21 ha öyle olabilir ama bence elbiseyi bozma🥰 bu arada elbise güzel 💕 ben etek tunik aldım emzirdigim için belki sende öyle birşey alabilirsin elbiseye nazaran daha rahat oluyor
Kalbim_21 HurremSultannn Evet ikili takım aldım bayram da onu giyicem şimdi elimde para verken kendime bı kaç parça daha bişey alayım dedim eşim karışmadan önce 🥰
Kalbim_21 Zeytin-gozz1 Evet öyle cnm dugmesiz acaba düğmeli olurmu diye düşündüm bunu giymicem sadece çok beğendim diye alıp evde b8rakayim süten kesince giyerim artık
melegim71 Kalbim_21 evet olur aradan kesip siyah gizli fermuar yapacak hani koltuk altinin orda gizli fermuar oluyor ya inun gibi oluyor
Kalbim_21 HurremSultannn Öyle yapacam hep ona kızıma alıyorum birazda kendime alayım ya fırsat bu fırsat 😅
HurremSultannn Kalbim_21 al kız al biz insan değil miyiz🥰😂 anne olunca kendimizi kaybediyoruz bende dışarı cikayim çocuk şeyleri aşiri cazip geliyor da Allah’tan kocam durduruyor😂😂
Kalbim_21 HurremSultannn Evet ya böyle güzel şeyler görünce onuda Alayım bunuda alayım hep çocuk eşim kendimizi unutuyoruz bak bı tane daha fotoğraf daha yükledim bu nasıl cnm buna düğme olur galiba