2AngelMom Kızlar bıktım bezdim yahuuu kaldırıp atıcam en sonunda 😀 duşakabin temizliğini nasıl yapıyorsunuz şu lekeler ne yapsam mutlaka azda olsa kalıyor hiç içime sinmiyor ya 😏
Doga0812 2AngelMom asperox mavi güç ile hallediyorum ve duş sonrası mikrofiber bezle siliyorum leke kalmıyor
Eylul301023 2AngelMom camları şampuanla telliyorum çok güzel oluyor leke falan kalmıyor ama yerlerdeki su lekelerini neler yaptım bugüne kadar cikartamadim maalesef
Mige1 2AngelMom 😂😂 valla ben de. Cif varsa bir deneyin öyle çok uğraşmıyorum. Temizlik fırçasıyla iç dış cifi sıkıp fırçalıyorum. Sonra su tutup kuruluyorum en son. Bana en kolay bu yöntem geldi yoksa çok uğraşıyordum önceden🫠
2AngelMom Doga0812 bende duş sonrası genelde siliyordum ama bazen ben anneme gidince felan eşim duş alınca öyle su kalıyor kuruyor leke oluyor 😏
2AngelMom Eylul301023 camları bende şampuanla siliyorum ama kabinin şu lekesi çikmiyor mutlaka kalıyor hiç pırıl pırıl olmuyor
Sselmaaa 2AngelMom diversey kireç çözücü pembe bir kutusu var lüx otellerde dahi kullanılır bu marka ben de severek kullanıyorum
girlmam 2AngelMom mavi asperox ile ovaliyorum sonra su tutup çekçek ile çekip en son cam bezi ile kuruluyorum su leke birakmayanlardan leke falan kalmıyor evin camlarının aliminyumlarinida sarı asperoxla temizliyorum cami da maviyle tertemiz oluyor
balbocegimmm 2AngelMom gratiste yada indernette var CLONET skoca dök biraz onunla skoçla suyla durula bitti . Kirece birebir musluk vasliklarini bile piril piril yeni gibi yapıyor. Otellerde hu urun kullanılıyor