larisa13 Aşının yarattığı etki ne zaman geçer ? Neler yaptınız? Aşı süreciniz nasıldı? Ateş oldu mu ? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?🌸
Cnrars larisa13 ateşi 37.8 lere çıkıp indi sürekli bizimkinin . Ve üç gün hep kucakta olmak istedi çok huysuzdu . Ateş sadece ilk gün vardı yani sonra yoktu . İlk gün sadece 6 saat ara ile iki kez calpol verdim baska da vermedim. Aşı anında da aşırı ağlamadi bu arada :) 3 iğne diye çok korktum ama bacaktan vurulanin biri çok ağır o agritir demişti sadece hemşire. Bir ona ağladı . Genel olarak tüm bebekler öyleydi ordaki hakikaten. Üç aşı da mahvolur çocuk sanıyordum icim gidiyordu benim sağlık ocağında
Ecemerim Bizde herhangi bir yan etki olmadı. Hatta aynı gün rota aşısı da yaptırdım. Eve gelince 1 çay kaşığı calpol verdim, 6 saat sonra 1 çay kaşığı daha verdim koruma amaçlı. Ateş, huysuzluk, uyumama vs hiçbir sıkıntı yaşamadık.
tubizeyn larisa13 3 gün önce 2 aşı oldu 3 gündür bişeyi yoktu bi kere calpol verdim sadece. Ama bugun hüngür hüngür ağlıyo sabahtan beri bide gözyaşılı ağlıyo cok üzgünüm calpol verdim yine bakalım nasıl bi gece olacak. He bide 2. Ayın bitişi atak haftası ondanda huysuz olabilirler
larisa13 tubizeyn sanırım o huzursuzluğu yeni atlattık 2. Aya girmeden umarım aşıdan sonrada olmaz açıkcası ondan korkuyorum. Umarım bebeğinizde toparlar ❤️🥹