zumrasmom_ En hızlısından ne içebilirik adet söktürmek için evde. Aynı gün içerisinden şunu yap kesin olursun dediğiniz ne var
Aylizzmm zumrasmom_ Ben genelde soğan suyu içiyorum ama hemen anında gelmiyor maydanoz ve kiraz sapida iyi geliyor yani bende sürekli gecikmeli oluyorum kullanıyorum bunları
zumrasmom_ kisayizyaondan doğumdan sonra oluyorum ama ayda bir değil 45 günde bir oluyor. Bu sefer de bir iki dqmla geldi daha da gelmedi ama iki üç gündür adet sancısı çekiyorum bi an önce olmak istiyorum bayramın ilk günü olmak istemiyorum benim cok ağrılı ve yoğun kanamalı geçiyor çunku
kisayizyaondan zumrasmom_ ayy benimde ağrılı geçiyor bize bekarken dediler evlendikten sonra ağrı olmaz ama yalan sonra doğum yap ağrı olmaz dediler e doğumu da sezeryan yaptığım için rthjgdrf hala çok ağrım var ya
zumrasmom_ kisayizyaondan bana da aynıları dendi hep benim de sezeryan oldu doğum. Ama şu an şüphemde olnadığı için bu adeti gelmesini sağlamam lazım bugün. Soğan suyu maydanoz ve papatya çayı deniyecem ama emziriyorum bi sorun olur mu acaba