Alerjikrinit Twin_mom ne alıcaz peki ya bence de boş ben iki kavanoz yedirdim demir eksikliği çıktı nerden alayım yardım edin
Pamukbaby Twin_mom Gıda ürünlerini ordan tercih etmiyorum. Veya bi ürün alıcaksamda övülen değil başka bişeye bakıyorum
Twin_mom Pamukbaby bende hiç takviye veya bu tür şeyler almadım internetten sadece normal kitap ıvır zıvır şeyler
Miniktirtil Pamukbaby kesinlikle katılıyorum bir şeyin ne kadar reklamı var öveni çoksa o kadar uzak durmak gerekiyor , menfaat için neler neler övüyorlar
livanurvealpinannesi61 Miniktirtil weefood da çok satış yapıyor ama %100 organik bir marka analizi yapılmış bir ürün
Miniktirtil livanurvealpinannesi61 arada bariz Fiyat farkı var birinin fiyatı ikisi fiyatına eşit o kadar çok satılıp stoklandıgını düşünmüyorum weefood u Instagram takipçisinden çok bilen alıyor
Pamukbaby Miniktirtil Övdükleri gibi milletin çocuğunun vebaline giriyorlar ne kadar rezil olduklarının farkında değiller pandemiden önce bu kadar yoklardı pandemide link vere vere çoğaldılar bakteri gibi
Twin_mom Alerjikrinit ya isterseniz annem yapıyor size gönderebilirim. Ben güvenle yediriyorum. Bu yaz yine yapacak hem kozalak pekmezi hem karadut
Twin_mom Alerjikrinit ya da isterseniz güvendiğiniz bir yerden de alabilirsiniz. Kendilerinin yaptıklarından