aynuraynur_2 Gectikdim dün teste 2 çizgi çıktı ama ben daha ilk çocuğa alışamadım 2 ci geliyor kafam karıştı daha bende çok gencim ne kadar dedim eşime doğru düzgün korunalim ama olmadı
SevimliHayaletCasper aynuraynur_2 cnm eşine düzgün korunalım demene gerek yok. Sen kendin ilacını alır içersin spiral taktırabilirsin. Sadece erkekler için değil korunma yöntemleri
beyza1207 aynuraynur_2 erkeklere herşey çok kolay. Malesef çoğu erkekte var bu rahatlık kendileri bakmıyo sonuçta. Birdahakine kendiniz alın bence önleminizi eşiniz en fazla prezervatif takabilir sizin kendinizi korumanız gerekiyor
lAmMelodi aynuraynur_2 Çokta küçük değil üzülme♥️Ikinci bebis doğunca oda büyüyücek o zamana kadar insAllah🤲🏻
Fasulye12 aynuraynur_2 şöyle düşün, spirale ve prezervatife paramız yoktu diyorsun da spiral ve prezervatifin 1 yıllık ücreti , yeni doğacak bebeğin masrafının 2 haftası bile etmezdi. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Birdunyabircennetannesi aynuraynur_2 Devlet hastanesi ücretsiz takıyor Prezervatife paranız yoktu Hapa paranız yoktu diyelim ama çocuğun masrafı daha çok Yani tedbir alınmalıydı maddi durumda sıkıntı varsa
Dfncgdm2022 aynuraynur_2 emziren annelerde kullsnabılıyor korunms ılacını spıralıralıde devlet hastanelerıde ucretsız takılıyor bırax arastırsamıydın
KaynanaYiyen aynuraynur_2 çokta ağlamaya gerek yok o zaman. Hayırlısı olsun. Spirali devlet hastanesinde ücretsiz olarak takıyorlar bu arada. Bir kadın doğumcuya danışabilirdiniz aslında.
Ayseee60 Benim ikince bebisim doğduğunda ilk cocuğum 16 aylıktı evet zorlanıyorum ama iyiki varlar öe tek bakıyorum. Kızım 18 oğlum 2 aylık suan
Abaegrk aynuraynur_2 doğacağı varsa o yavrunun korunsan bile oluyor hiç bir yöntem %100 değil çok arkadaşım var korunurken hamile kalan. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Sedsedsed Abaegrk işte istemiyorsa korunurlar ellerinden geleni yaparlar ama oluyorsa oluyordur nasipmiş derler. Ama bile isteye lades diyip sonrada cok erken şöyle böyle demek nasipten cıkıyor artık:)
niloyaaa aynuraynur_2 madem çocuk düşünmüyordunuz ee korunun o zaman hem karnınızdakine hemde bi yaşındaki bebeğinize günah değil mi ? Hayır ben peşpeşe doğurmak istiyorum deyip bile isteye hamile kalsanız bu yorumu asla yapmam