isminivermekistemeyenizleyici Kızlar uzun yola gidicem kızımı yol tutuyor kusuyor direk. Önerebileceğiniz Bi şurup v var mı? Çapraz şekilde yara bandı çok faydalı oluyor diyorlar deneyen var mı aranızda. Bu arada kızım 2 yaşında
aysegul_my isminivermekistemeyenizleyici onlar fiyasko bence yok bant bağlamak yok kuru fasulye yutmak benide cok araba tutardi naparsam yapayim çozum bulamazdim metpamid araba hapı var ayni zamanda bulanti ilaci olarakta kullaniliyo bu hapin cocuklar icin uygun olan şurubuda var ayni marka o cok iyi geliyo uzun yolda o suruptan alin yola cikmadan 20 dk once icirin 5 saat falan güzel bulantiyi engelliyo yol cok uzunsa 5 saat sonunda bida verilebilinir
tomvejerry isminivermekistemeyenizleyici eltim oğlunun sütüne karıştırıp veriyordu yola çıkmadan önce 3 yaşlarında falanken metpamid ilacın adı ama doktorunuza yada aile hekimine danışmadan kullanmayin yinede hiçbisey
Uygaratar isminivermekistemeyenizleyici araba tutmasına en iyi gelen portakal yiyebiliyorsa yola çıkmadan portakal yedirin
isminivermekistemeyenizleyici aysegul_my tam 5 saatlik yol o şurubu bende duydum ama çevremde hep bant yapıştır dediler çok teşekkür ederim
isminivermekistemeyenizleyici tomvejerry ya bende onu duydum ama herkes bant diyince almamıştım hemen eşime aldırayım çok teşekkür ederim
Rumuz_13 Uygaratar benim kızıma yaramadı kustu iyice onunla o malesef mide asidini arttırır portakal ve ağzına sürekli zaten gelir tadı normalde de benimde öyle oluyor yolda sallantıda iyice kusturur
Helbetyakalayamambeyefendi isminivermekistemeyenizleyici yara bandi denedim hic bi ise yaramadi bizde
cokisimvardahacocukuyutucam isminivermekistemeyenizleyici eczaneden alabilirsin birde bileklik varmış mide bulantısı için böyle durumlarda.
annekko isminivermekistemeyenizleyici varda burdan tavsiye etmem doğru olmaz doktoruna sorun. Ben hep çantamda taşıyorum. Yola çıkmadan 5 dakika önce veriyorum kesiyor diğer hiçbir şey fayda etmedi. Dozunu en dibe indirdim.