Ilyrn benimde bebeğim 2 ayın içinde. Çok kaka yapması güzel beslendiği anlamında. İshal değilse. Gaz sancısı ve kaka yapmayı bilmedikleri için o çığlıklar. Ben çok götürdüm doktora gaz damlası olmadı laktoz damlasi hiç biri ise yaramadı. Mama dan diye 3 kere mama değiştik sütten diye sütü kestim 2 gün denedim biseyi kalmadı çocuğun. İçeriğine bakınca mama da da anne sütünde de laktoz var. Alerji değilmiş. Açmış benim çocuk fazla yemek istemiş. Araştırma yapa yapa en sonunda mantıklı bisi buldum. Bebekler doğana kadar kordonla besleniyor doğduktan sonda da bağırsaklarını kullanmayı öğreniyor. Bazi bebekler erken bazı bebekler geç ogrneiyomus. Kaka yaparken hem ikinip kıpkırmızı oluyor hem de bağırıyor. Farklı bisey sandım çoğu kez. Doktorun biri anlatmış ikinma sırasında rektum bölgesini yani kazanın çıkış kisminida bebekler kaşar o yüzden kaka yapamaz diye. O sanciya dolusuna yapacak sanıyorum yapınca bi bakıyorum azıcık. Zor kaka diyolar buna. 3 ay sonunda öğrenince geçiyormuş. Boşuna ilaç zeytinyağı kullanmayın diyodu. Masaj yapıyorum bol bol bacaklarını itip çekiyorum emzirirken de bağırsakları hareketlendigi icin daha çok oluyor ben hatta bilerek daha cok emziriyorum sancı gelince. Gaz çıkışı rahat oluyor.