Gunes23 Kızım 3 gün sonra 4 aya girecek. Acaba yavaş yavaş böyle avokado suyu ya da yoğurt tarzı şeyler versem mi bilemedim. Annem ver diyor bende size verdim diyor ama kendi yavrun olunca tedirgin oluyor insan.
Ksd Gunes23 valla canım benim kuzum da 1 hafta sonra 4 aylık olacak ben vermeyi düşünüyorum çünkü sadece mama alıyor. Yavaştan tatıracam hatta bugun iki çay kaşığı elma suyu verdim güzel içti
Ssedaa Gunes23 ben meyve püresi verdim bugün 3 gün sonra da biz 4 aylık olacağız mama alıyor artık doymuyor şimdiden tadım yapmaya başlayayım dedim 🤭🤭
Almilabebek_1408 Gunes23 kiizim 4 ay 20 gunluk sadece mama aldigi icin 4.ayin basindan beri mamanin icine yarim cici bebe atiyorum cunku doymadigini hissediyorum. Bence sadece mama aliyosa baslamakta fayda var bu haftada yogurt vermeyi dusunuyorum
Prameturearas07 Almilabebek_1408 işinize karışmak istemem ama cici bebe değilde keçi sütüyle üretilen şeker içermeyen bebe bisküvileri var keşke onlardan deneseniz çok sağlıklı hem 🥰❤️ E bebekte bulunuyor Hamm diye 🥰
Filizzzz Benim kızım da 4 aylık oldu anne sutu sadece hemşiremiz gerek yok şimdi başlama dedi kilosu iyi diye
Almilabebek_1408 Prameturearas07 Oneriniz icin tabiki tesekkur ederim 🥰 ama bende cok baktim hatta instagramda muhendisin oglu diye bir sayfa var orda en katkisiz sekersizini de yazmisti ama baktigimda 1 yas sonrasi icin yaziyordu. O kafami karistirdi cici bebede 4 ay ve 6 aydada kullanilir diyordu
Prameturearas07 Almilabebek_1408 anladım kuzucum doğrudur tabii bilemedim vallaa her kafadan farklı ses çıkıyor böyle durumlarda sen ve bebişin rahatsa boşvermek gerek 🥰❤️
ma9419 Aylabs1 yoğurt gaz yapmıyor mu canım ya benim bebeğim 4 ay 16 günlük aslında çokta gazlı bi bebek değil ama ben hala yediklerime dikkat ediyorum kimyon atıyorum falan sadece anne sütü alıyor bu arada tadım yaptırmadım hiç
Aylabs1 ma9419 çok gazlı bir bebekti 4. Aya girdiğimizde hareketlenmesi gazı çok aza indirdi şükürler olsun. İki üç gündür tadımlık veriyorum ama hiç gaz sorunu yaşamadım. Sadece dışkısını rötarlı yapıyor okadar 🥰
Prensescik Gunes23 bnmkide 4 ay 2 günlük bnmde bazı şeyleri tattırasım var ama 6 aydan önce başlanmıyor diyorlar o yüzden cesaret edemiyorum
Hsrtkc 4 ay 15 günlüğüz anne sütüyle besleniyor kilosunda baya önde gidiyor ama ben arada tattırmalar yapıyorum biryerden de korkuyorum erken diye 😂