nsnrozr Henüz 52 günlük olan ikizlerimden bırı kolik bebek . Sürekli gaz sancısı cekıyoruz uykusunda ansızın uğunuyor. Benmke aynı durumda olan var mı ? Hangi mamayı kullanıyosunz neler yapıyorsunx yardım lütfenn
Ebrarkolcetin nsnrozr aptamil gaz yapıyor bazı bebeklere aptamil kullanıyorsanız değiştirebilirsiniz, sab, Nurse harvays, biogai, zinco, aguline bunları da deneyebilirsiniz
Dalaman1302 nsnrozr BioGaia değil ama bigaia var o kadar etkili ki. Biz sabaha kadar oturuyorduk ıkınıyordu kakasını bile yapamıyordu tam çözüm olmuyor elbet ama %85 rahatlıyor artık tavsiye ederim
nsnrozr Ebrarkolcetin sma cpmfort kullanıyoruz sab simplex damla , zinko kullanıyorm . Sürekli gaz sancısı ve kusuyor
zynpelo Merhaba sırf sorunuz için üye oldum siteye çünkü o caresizligi cok iyi bilirim.Nacizane buldugum cözümleri paylasmak isterim.öncelikle saglıkla büyütün🥰7 Aralıkta dogum yaptım bi oğlum vardı kızım oldu ancak kızım dogdugu günden beri cok huzursuz cok ağlıyor.Doktora götürdük kolik tanısı koydu probiyotik basladı birde nurse harvey gaz damlası cocuk dahada kötü oldu.Tabi buarada ben kolik olayını hala algılamamısım ne olabilirki falan diye gayet rahatım benim cocugun krizleri bir basladı aman Yarabbim durduramıyorum.Neyse aklıma sab simplex geldi oğlumda cok faydasını görmüştüm aldık damlayı gercekten cok iyi geldi.Ayagından corabı patigi hiç eksik etme cok farkediyor.Ben gazı gecti diye damlayı bırakma gafletinde bulundum.Cocuk yine agladı neredeyse bi ay.Bi gün cok krizdeyken doktorumuza gittik doktor cocukta hicbişey yok sadece kolik gazı var damlayı kesme birde sen cok yorulmussun destek al dedi.damlaya basladık cocuk aglamıyor bi ay bosuna cektim o sıkıntıyı 4 aylık olduk hala gecmedi sab simplexe devam ediyoruz.Uyuturken beyaz gürültü ac kolik bebekler onunla sakinleşiyor birde cok gaz krizine girdiginde yüz üstü yatır karnına baskı olduğu için hemen gaz cıkıyor ve cocuk susuyor.Uzun oldu kusura bakmayın ama kolik anlatılmaz yasanır.İnşallah faydası olur🌸😌
zynpelo zynpelo birde mama olarak bebelac gold kullanıyoruz ancak cocuk zaten gazlı oldugu için mamaya suc bulamıycam 😬