nazli96 Nasıl oluşturulur uykuya direnen bir oğlum var 9da yatağa geliyoruz bir saat uyuyup uyanıyor uyutmaya çalışıyorum ama olmuyor direniyor kazanıyor nasıl bir düzen oturtucam hiç bilmiyorum tecrübeli anneler akıl verin 🤦🏻♀️
Elanur-mehmetaliannesi nazli96 daha küçük 4 ayı tamamen doldurması lzm uyku eğitimi vs uyku düzeni için. 4. Ayda bı atak var bayada sıkıntılı onu anlattiktan sonra çoğu bebek duzene biniyor yavaştan. Ondan sonrada siz rutin oluştursunuz Loş ışık pijama değişimi ninnilerle uykuyu dalar
nazli96 Elanur-mehmetaliannesi ne zaman o atak peki acaba bu aralar mı gece 4lere kadar falan uyumuyoruz da biz artık ben de kafayı yicem😅 biraz alıştırayım diyorum ama olmayacak mı çok mu erken
Elanur-mehmetaliannesi nazli96 4. Ayda yaşadık biz bebekten bebeğe değişir şuan da atakta olup 4. Ay rahat geçecek olabilir. Rutin düzen olusturmaya çalışın bir kaç gün sonra düzene biniyor
semakaya2525 nazli96 2 ay 12 günlüğüz gece 3 den sabah 9 a kadar hiç mi uyumaz birine dediğim zaman asla inanmıyorlar 😂