DilekMila Kızım 5,5 aylık kafasındaki konaklar hala geçmedi. Zeytinyağı da denedim mustelanın Konak şampuanını da kullanıyorum ama ıslakken tarakla çıkıyor kuruyunca tekrarlıyor 🙄 ne zaman biter bilgisi olan var mi?
Denizanne DilekMila benimde öyleydi canım kızımın 5 buçuk aylıkken konaklı yerlere zeytinyağını sürdüm saatlerce beklettim 2-3 saat yanlış hatırlamıyorsam sonra güzelce duş aldırdım kafasını lifledim çitiledim canını yakmadan. Duştan hemen çıkınca da daha giydirmeden konak tarağıyla saçlarını geriye taradım o an hepsi çıktı. 1 tane bile kalmadı ki çok vardı benim kızımda
Cktha DilekMila zeytinyağını bir saat bekletin sonra tarayın chicconun ince dişli tarağı var o çok iyi onunla temizleyin sonra yıkayın
Haticeederen5 DilekMila bizimde çıktı 5 aylıkken eczanede çalışan bayan badem yağı önerdi aldım geçti bir yikamada
OznrAlparslan DilekMila yoğurt ve karbonatı karıştırıp sürmüştüm sonra da Konak tarağıyla taramıştım bizim çok fazlaydı ama bir seferde geçirdi 🤷♀️
Denizanne Fatmaaa19 kızımın önce kaşında çıktı bi süre sonra kafasında çıktı ama en fazla 2 aylık falandı. Aylardır kafasında vardı daha yeni çıkarabildik.