Anka_2022 Arkadaşlar büyüleyici kahve ile çikolata kahve arasında kaldım, hangisi daha açık renk oluyor ikisi arasındaki farkı bilen var mı🤗
Anka_2022 -Eraymoms- saçlarım şu an boyalı koyu kumral, aslında altın kahve gibi bir renk istiyorum ama bulamadım
Snp57asel Anka_2022 benim saçlarımda koyuydu sonra ombre yaptırdım arkadaşıma kaç yıl önce ve hala kullanıyorum kendimde sarı boya alıyorum uçlarına doğru yapıyorum kendim altın sarısı gibi duruyo çok hoşuma gidiyor
Ayserose Anka_2022 emzirirken sıkıntı olduğu için boyamaya cesaret edemedim bir türlü o yüzden sordum :) ne zaman boyadınız peki ilk doktora falan danıştınız mı acaba
Anka_2022 Ayserose şu an kızım 20 aylık büyüdü diye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum🤗 ilk boyamı da 4 aylık gibiydi yaptığımda , doktora danışmadım ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 40ınun çıkmasını beklemiştim
Ayserose Anka_2022 benimki 10 aylık halen boyamadım ya 😀 Osman gönülal hocayı belki bilirsiniz çocuk doktoru en az 1 yaşı bekleyin diyordu bir videoda o yüzden tıkandım kaldım bekliyorum 🫠