sellmaa Hanımlar doğum yapalı 18 gün oldı iki göğsümde de Mastit var henüz doktora gidemedim üşüme titretme giriyor halsiz yorgunum yerimden kalkamıyorum göğüslerimde kitleler oluştu göğüslerim şişti çok ağrıyor bebeğim göğsümü tutmuyor malsef sağıp veriyorum bolsatmaya da çalışıyorum aynı zamanda ama çok zorladığında göğüs uclarım tahriş oluyor ve acıyo, evde soğuk kompres sıcak kompres yaptım lahana yaptım ama hiçbi faydası olmadı sadece biraz rahatlatıyor ılık dışta tarakla da tarıyorum herşeyi yaptım bana fikir verir misiniz başka ne yapabilirim çok çaresiz kaldım artık bebegimle ilgilenemiyorum bile
Selinnnnn1 sellmaa doktora gitmeden geçmez canım bütün herşeyi denemissin çünkü. Antibiyotik bike veriyo mastitte bazı doktorlar. Bende olmuştum şahsım ve buz koydum beze sarıp beni rahatlatmisti. Benim sadcee göğüs şişliği ve ağrısı vardı üşüme titreme vs yoktu olsaydı giderdim doktora. Bence bi doktora git
Cennet_kusu2891 sellmaa ters emzirme yöntemiyle bebegını emzir anında rahatlarsın Google da görseli bulabılırsın
sibeldogu sellmaa bende baslarda çok mastit olurdum islak havluyu ütü ile isitım gögüslerime koydummm havlu soguyunca zeytinyağ ile masaj yaptm havlu tekrar ısınana kadar bu şekilde geçerdi benim
2minika Benimde oldu bir kaç kez , oğlum iki yaşında en son geçen ay yine oldu ne alakaysa doktor bile şaşırdı küçük değil çünkü . Antibiyotiksiz geçmiyor malesef , kendinize cektirmeyin hemen rahatlarsiniz ilaçla , emzirmeye uygun ilaç veriyorlar zaten…